Industria Pompelor Funebre din Romania

Industria serviciilor funerare a fost istoric dominata de barbati – in mare parte pentru ca barbatii au fost considerati mai capabili sa gestioneze activitatea necesara in planificarea unui serviciu funerar – o noua generatie de femei se confrunta cu provocarea de a lucra in acest domeniu. Gabriela Ruș este cel mai graitor exemplu in acest sens. Desi extraordinar de tanara (este nascuta la data de 19.12.1989), Gabriela Ruș a demonstrat ca o femei poate conduce o afacere atat de “dura” si ocolita, in general, de reprezentantele sexului frumos. Mai concret, ea este femeia din spatele Dispeceratului funerar Roman: 07funerare.ro. Aceasta “Doamna de fier” a serviciilor funerare conduce atat dispeceratul national, cat si pe cel international. Nu gresim cu nimic cand facem aceasta comparatie, pentru ca domeniul serviciilor funerare este unul complicat, delicat si extrem de solicitant.
Gabriela Ruș este raspunsul la intrebarea de ce femeile sunt nemaipomenite in serviciile de inmormantare. La urma urmei, unele dintre trasaturile care fac din femei mame, sotii si manageri uimitori sunt cele necesare intr-un astfel de domeniu atat de sensibil: compasiune, abilitati de comunicare, atentie la detalii, precum si abilitati de planificare si organizare.
Aceasta " Doamna de fier" este si detinatoarea celei mai mari firme de repatriere decedati: www.repatriere-romania.ro. Acest lucru este impresionant din partea unei femei tinere, asa cum spuneam. La varsta la care multe dintre noi inca isi cauta scopul in viata, Gabriela Ruș stie precis ce isi doreste si isi asuma o meserie privita adesea cu scepticism, chiar si de catre cei mai duri dintre barbati.
Cea mai grea parte a jobului? O femeie trebuie sa-si depaseasca propria timiditate dupa ce-si asuma toate indatoririle unui director funerar. Aceasta meserie necesita multe abilitati sociale, si Gabriela Ruș stie ce sa faca pentru a tine pasul. Ea a demontat  stereotipul unui manager funerar, care a fost perpetuat mult timp la TV si in filme. Gabriela Ruș este o femeie calda si cu zambetul pe buze pentru ca doar asa poti sa razbati intr-o asemenea meserie.
" Dispeceratul unic funerar din Romania" 07funerare

Pentru info utile aveti la dispozitie si numarul scurt: 021/9766 valabil non-stop in orice retea de telefonie.

Lasa un comentariu
mihaela 13.11.2020
Gabriela, O femeie de nota 10+ Multumim pentru toata implicarea! Am fost ajuta de dumneavoastra acum doi ani, atunci cand fratele meu a decedat in Italia. Repatrierea fratelui meu a fost posibila datorita ajutorului dumneavoastra.