Informatii utile

1.       Ce fac daca decesul s-a produs acasa sau pe strada?

In primul rand se anunta autoritatile competente : Salvare, Politie. In cazul in care se constata ca nu exista suspiciuni cu privire la deces, veti contacta Echipa 07FUNERARE pentru ca reprezentantul nostru din zona dumneavoastra sa intervina in cel mai scurt timp si sa va ofere serviciile funerare necesare.

 

2.       Ce fac daca decesul s-a produs intr-o unitate spitaliceasca?

Primul pas dupa aflarea acestei vesti tragice este sa contactati Echipa  07FUNERARE care va va acorda sprijin in efectuarea serviciilor funerare necesare pregatirii ceremoniei de inhumare.

 

3.       Ce fac daca decesul s-a produs in strainatate?

Solutia este sa contactati echipa 07FUNERARE, care va va consilia corect in functie de tara unde s-a produs decesul si va va oferi serviciile necesare efectuarii repatrierii persoanei decedate, oferta inclusand tot ce aveti nevoie.

 

4.      De ce acte am nevoie? 

In functie de modul si locatia unde s-a produs decesul, veti avea nevoie de un set de documente pentru pregatirea inhumarii. Specialistii nostri vas tau la dispozitie 24/7 pentru a va indruma corect si complet in aceasta privinta. Consilierii si echipa 07FUNERARE va vor indruma catre institutiile competente si va vor sprijini in obtinerea documentelor necesare, deci nu va faceti griji!

 

5.       Ce acte si ce altceva trebuie sa pregatesc pentru Echipa 07FUNERARE care se va prezenta la locul decesului?

Colegii nostri din zona dumneavoastra va vor indica aceste documente si anume : carte de identitate, certificat nastere/ casatorie daca exista, talon de pensie, etc. totodata colegii nostri va  vor solicita sa le predate hainele cu care doriti sa fie imbracata persoana decedata. In  cazul in care nu aveti, acestia vi le  pot oferi, Membrii echipei vor fi alaturi de dumneavoastra in toate aceste clipe si chiar daca se intampla sa uitati vreun aspect , ei au grija sa nu lipseasca nimic sis a vi le reaminteasca.

 

6.       Cum aleg sicriul potrivit?

Partenerii Echipei 07FUNERARE detin magazine funerare de prezentare a sicrielor, asa ca totul este foarte simplu. Va puteti deplasa la sediul colegului nostru pentru a viziona modelele disponibile sau puteti sa solicitati un catalog la domiciliul dumneavoastra. Specialistii nostri va vor acorda indrumari in alegerea sicriului potrivit, tinand cont de cerintele si bugetul  dumneasvoastra.

 

7.       Cum aflu ce obiceiuri funerare se practica in zona mea?

Colegii nostri de la 07FUNERARE vor fi alaturi de dumneavoastra la orice pas pentru pregatirea ceremoniei funerare. De aceea, partenerul nostru din zona dumneavoastra are pregatita o lista cu cele necesare inmormantarii alaturi de tarifele practicate. Acesta va  va explica intocmai cum se procedeaza si care sunt urmatorii pasi, astfel incat s ava asigure linistea necesara.

 

8.       Cine pregateste locul de veci si cum ma pregatesc pentru slujba de inmormantare?

Daca detineti loc de veci, va trebui sa va adresati administratiei cimitirului. Cu aceasta ocazie va trebui sa achitati taxele aferente pentru pregatirea gropii.In cazul in care considerati ca aveti nevoie de sprijin, partenerul nostrum din zona dumneavoastra va sta la dispozitie pentru a va usura aceasta sarcina, indrumandu-va corect.

In legatura cu preotul ales pentru a efectua slujbele, va trebui sa l anuntati in timp util pentru ca acesta sa poata organiza totul cum se cuvine si sa stabiliti de comun acord cu acesta data si ora ceremoniei de inmormantare. Totodata va  va sfatui correct pentru respectarea datinilor specifice religiei.

 

9.       Ce fac pentru a pregati pomenile si parastasele?

Cand doriti sa efectuati pomeni sau parastase, va puteti adresa echipei 07FUNERARE, care va  va sta la dispozitie prin reprezentantul zonal, in vederea pregatirii salii si a mancarurilor alese de dumneavoastra. Va vor oferi oferte de pret corecte si va vor indruma intrutotul.


10.   Cum recunosc partenerul 07FUNERARE din orasul meu si cum il gasesc ?

Este foarte simplu! Puteti apela echipa 07FUNERARE din zona dumneavoastra direct de pe telefonul mobil tastand 07 si apoi  fiecare cifra care corespunde literei , o singura data, ori apeland numarul scurt 021.9766 sau printr-un click in cadrul platformei online www.07FUNERARE.ro pe tastele de apel sau whatsapp.

Toti partenerii nostri au autospecialele funerare inscriptionare vizibil cu siglele  07FUNERARE si in locatiile acestora veti regasi de asemenea siglele noastre.