Dolj | Craiova
Servicii Funerare Craiova
PROGRAM: NON-STOP
TELEFON: +40738637273
ADRESA: Craiova - Calea București nr 103,bloc A2 scara,2 ap.1
Toate firmele de Servicii Funerare Craiova si Pompe Funebre Craiova! Primul Call-Center funerar din Romania, la care puteti suna indiferent de locatia Dvs.

DE CE SA APELEZI LA SERVICIILE  07FUNERARE -CRAIOVA:


* Serviciul de consultanta este gratuit;

* Ne ocupam de toate aspectele inmormantarii;

* Produsele si serviciile sunt reale, de calitate si la preturile cele mai bune;

* Obtineti timpul necesar pentru plangerea celui din familie care a plecat dintre noi;

* Toti angajatii Funerare Natalya sunt profesionisti;

Alege prestatorul de servicii funerare Craiova! 07funerare.ro sunt specialisti in domeniu si te ajuta enorm!

  Moartea unei persoane dragi vine pe neasteptate si nu ofera timp pentru o lunga organizare a inmormantarii. Inmormantarea necesita promptitudine, dar in astfel de momente este dificil de a tine sub control toate detaliile. În salvare vin pompe funebre Craiova care se angajeaza total sau partial sa va ajute in organizarea inmormantarii. Ele va ofera suportul de care aveti nevoie pe parcursul intregului proces. Mai jos am pregatit cateva sfaturi utile care va vor ajuta sa alegeti corect pompe funebre Craiova.

  Mai jos o sa enumeram criteriile conform carora ar fi bine sa analizati pompe funebre Craiova inainte de a alege una:

  ● Reputatia si vechimea pe piata;

  ● Recomandari (de la prieteni, cunoscuti, colegi);

  ● Mentiuni in mass-media;

  ● Politica de pret;

  ● Calitatea site-ului;


  Reputatia si vechimea pe piata. Daca numele pompei funebre este cunoscut pe scara larga acesta este un motiv de a acorda atentie acestei agentii. Plus la aceasta, atrageti atentia si la reputatia companiei, insa nu uitati ca in prezent traim in lumea PR-ului si a publicitatii, de aceea nu va bazati doar pe aceste 2 lucruri.

Recomandari (de la prieteni, cunoscuti, colegi). Indiferent de tipul recomandarilor, fie pozitive sau negative, ele va vor ajuta sa alegeti o anumita agentie sau, dimpotriva, sa nu o alegeti. Experienta si recomandarile lor va vor ajuta la alegerea unei agentii funerare de incredere!

Prezenta referintelor companiei in mass-media. Din cauza numarului foarte mare de probleme si nivelului ridicat de negativitate de pe piata, mass-media scrie destul de des despre situatia din aceasta sfera, numind companii concrete. Reiesind din aceasta va sfatuim sa acordati atentie materialelor din mass-media, dar in special, materialelor din surse veridice.


  Politica de pret. Unul dintre semnele unei agentii funerare dubioase este lipsa de informatii referitor la preturile pentru servicii. O astfel de opacitate ar permite agentiei sa va manipuleze ulterior. Pe de alta parte, prezenta unui catalog detaliat de servicii si preturi este un semn al unei agentii care functioneaza bine.

Calitatea site-ului. Se considera ca site-ul este cartea de vizita si fata companiei, iar agentiile funerare nu sunt o exceptie. Cu cat mai bine arata site-ul pompei funerare, cu atat mai multa incredere puteti avea in el. Este recomandat sa atrageti atentia si la frecventa de actualizare a site-ului - cu cat mai des se actualizeaza site-ul, cu atat mai responsabila este atitudinea pompei funerare fata de clientii sai.


  Cum sa alegi o pompa funebra Craiova online? Acum, cele mai multe pompe funebre Craiova au propriul site web pe Internet care contine toate informatiile despre servicii si preturi. Pentru a alege o pompa funebra de incredere, analizati sectiunile necesare pe site-ul web. Atrageti atentia la informatiile despre agentie, despre licente si certificari, o descriere a fiecarui serviciu furnizat, costuri, recenzii.


Tipurile de pompe funebre pe care le ofera 07funerare.ro!

  În fiecare luna, sute de romani, locuitori ai Craiovei sunt nevoiti sa mearga la birouri care ofera servicii funerare Craiova. Angajatii biroului de servicii funerare se ocupa de tratarea sanitara a cadavrului, fabricarea sicrielor si monumentelor, inmormantarea decedatului intr-un cimitir sau incinerarea lui intr-un crematoriu.

  În Craiova si in majoritatea altor orase si tari, inmormantarea separata doar a corpului decedatului nu este practicata - cadavrul se pune in sicriu si doar dupa asta este ingropat. În fiecare an, in atelierele din Craiova sunt fabricate sute de sicrie din pin sau alt lemn. Exteriorul sicriului este asigurat cu manere care faciliteaza procedura de transportare a sicriului si coborarea acestuia in groapa din cimitir.

  În exterior, sicriele sunt uneori tapitate cu tesatura (satin, chintz sau alt material).


  În cazul in care un cetatean a murit pe teritoriul unui stat dar trebuie sa fie ingropat in altul (de obicei, acest lucru se intampla atunci cand moartea a prins o persoana in concediu sau intr-o calatorie de afaceri), corpul sau este in mod traditional supus unei imbalsamari, adica impregnarii cu o substanta care impiedica distrugerea postuma a tesuturilor corpului. Uneori se intampla ca o persoana sa moara intr-un accident de masina sau intr-un incendiu, iar fata lui sa devina desfigurata. În astfel de circumstante, este indicata aplicarea unui tratament cosmetic al fetei care ar aduce-o la o stare acceptabila.

  Angajatii agentiilor de servicii funerare Craiova va acorda suportul necesar in organizarea inmormantarii cap-coada, inclusiv chiar si in organizare a unei orchestre de doliu (in cazul in care solicitati acest lucru). De asemenea, agentiile de servicii funerare Craiova se specializeaza in producerea si vanzarea de garduri si monumente, dar aceste servicii deja sunt servicii secundare.


Cum alegeti monumente si servicii funerare Craiova care se potrivesc cel mai bine?

  Mai devreme sau mai tarziu, persoanele care si-au pierdut persoanele dragi se gandesc sa plateasca ultimul tribut adus decedatului - sa ridice un monument in memoria lui. Astazi exista un numar foarte mare de agentii care ofera servicii de producere si instalare a monumentelor, plus la aceasta, in prezent monumentele sunt destul de accesibile deoarece costul lor variaza: de la cele mai bugetare pana la cele mai scumpe. Astazi descriem ce criterii generale trebuie luate in considerare atunci cand alegeti un monument funerar Craiova.

  Decideti care este tipul monumentului pentru care optati. Alegerea, desigur, va apartine, dar in orice caz trebuie sa intelegeti ca monumentul este, in primul rand, un obiect ritualic. Este important sa alegeti nu doar cel mai frumos monument, dar si acel care va fi cea mai potrivita reprezentare a memoriei.


  Pretul monumentului. Diversitatea monumentelor a conditionat si diversitatea preturilor la ele. Monumentele din piatra naturala, de exemplu, sunt considerate un lux, in timp ce monumentele din piatra artificiala sunt mai ieftine.

  Scop. Monumentele care sunt instalate pe mormantul adultilor si copiilor difera ca marime, forma si design. Pentru mormintele copiilor, este mai bine sa instalati monumente josute din marmura, decorate cu figuri si aur, in timp ce pentru adulti se potrivesc mai bine monumentele mai voluminoase.

  Totodata, monumentele se diferentiaza si reiesind din sexul decedatului: pentru femei este mai potrivit un monument din marmura si granit, in timp ce pentru barbati se potriveste mai bine granitul.


  Materialul monumentului. Materialul este factorul cheie care determina toate caracteristicile de mai sus - de el depinde pretul si design-ul monumentului in general. De exemplu,aproape orice model / inscriptie poate fi aplicat pe o placa de granit, in timp ce monumentele din fier sau materiale artificiale sunt limitate in ceea ce priveste designul.

  Masuri de functionare si instalare. Exista monumente care pot fi instalate de catre 2-3 persoane, in timp ce altele necesita rezistenta suplimentara si crearea unor structuri suplimentare (cum ar fi monumentele din granit, de exemplu). Acelasi lucru este valabil si pentru procesul de ingrijire: unele monumente trebuie curatate constant, altele trebuie doar sterse si tratate cu un instrument special odata pe an.


Tipurile de cruci si servicii funerare Craiova... suntem atenti la toate detaliile !

  Potrivit canoanelor crestine, dupa ingropare pe mormant se instaleaza o cruce. Credinciosii, in acest caz, se ghideaza dupa textele bisericesti, care recomanda utilizarea unei cruci modeste din metal sau lemn. În cazul inmormantarii ortodoxe se folosesc cruci cu 8 varfuri, iar in cazul ingroparii catolice se folosesc cruci cu 4.

  Mai jos o sa descriem cele mai raspandite tipuri de cruci funerare Craiova, astfel incat sa va puteti informa succint despre specificul fiecareia.

  Crucile de lemn. Indiferent de finisaj si scopul lor confesional, sunt realizate din lemn uscat care a fost preimpregnat cu compusi antiseptici. Acest lucru protejeaza produsul de efectele factorilor atmosferici si de atacul insectelor. Drept urmare, o asemenea cruce poate sta destul de mult timp. În unele cazuri crucile funerare sunt supuse unor lucrari decorative. Exista optiuni cu decor din plastic, metal-plastic sau metal (in ultimul caz, decorul este supus unui tratament special anticoroziv). Exista cruci cu sculpturi figurate facute pe ele. Acestea pot fi texte si litere canonice.

  Crucile pot contine pot contine placi aeriene (metal, plastic), pe care se aplica informatii despre ingropat. Produsul trebuie tratat cu un lac special cu proprietati impermeabile si rezistenta la razele ultraviolete.


  Crucile metalice de pe mormant sunt realizate din profil de otel si banda metalica prin sudura. Toate produsele sunt supuse unui tratament anticoroziv special si sunt vopsite cu lacuri speciale, ceea ce le prelungeste semnificativ durata de functionare. Pe fiecare dintre modele exista un loc pentru placa de montat si este atasat un crucifix fals.

  În cazul in care cumparati o cruce de la agentie funerare Craiova, va recomandam sa procurati si:

  ● florarii metalice care protejeaza dealul mormantului de la „alunecare” si care va permit ulterior sa plantati flori;

  ● gard metalic proiectat pentru instalare in jurul perimetrului locului de inmormantare;

  ● banci si mese metalice sau din lemn pentru confortul indeplinirii ritului memorialistic.


Fiecare dintre produsele noastre le puteti comanda apeland la servicii funerare Craiova!

  Cum organizati procesul de transportare a decedatului cu ajutorul unei pompe funebre Craiova?

  Moartea mereu poarta un caracter imprevizibil. Din pacate, exista cazuri frecvente cand se intampla nenorociri fatale departe de locul de resedinta in timpul unei vacante sau a unei calatorii de afaceri. În astfel de caz, este necesara repatrierea decedatului.

  Procedura de organizare a transportului presupune parcurgerea etapelor mentionate mai jos, in unele dintre care va fi nevoie sa implicati pompe funebre Craiova (in cazul in care doriti sa repatriati decedatul in Craiova).

  1. Cand veti afla despre nenorocirea care s-a intamplat veti fi demoralizat, insa, necesitatea transportului totusi va fi una din problemele pe care va trebui sa le rezolvati imediat. În ciuda moralului deprimat, este necesar sa actionati clar si prompt.


  2. Luati legatura cu oamenii legii de pe teritoriul unde a fost constatat decesul, obtineti coordonatele si numerele de telefon ale morguei.

  3. Coordonati ora de sosire cu angajatii institutiilor (este necesar pentru a obtine rapid actele si certificatele necesare).

  4. Alegeti servicii funerare Craiova care se va ocupa de transportarea decedatului sau mergeti imediat la locul celor intamplate si alegeti un transportator la sosire.

  5. Aflandu-va În orasul in care se afla decedatul, vizitati morga si obtineti un certificat medical de deces, precum si un certificat de inspectie a cadavrului de la polite.

  6. Cumparati un sicriu pentru transport apeland la servicii funerare Craiova.


  7. Lista documentelor pentru livrarea unui sicriu cu un corp depinde de tipul de transport selectat. În orasul de inregistrare permanenta a decedatului, transportati cadavrul la morga, apoi vizitati oficiul registrului de la locul de resedinta, furnizand angajatilor documentatia necesara si asteptati eliberarea certificatului de deces.

  Mentionam ca transportarea decedatului va fi complicata daca decesul apare ca urmare a unui dosar penal. Va fi necesar sa asteptati incheierea criminalistului si permisiunea de a transporta decedatul. Acest lucru va dura mult timp, de aceea este recomandat sa comandati un serviciu suplimentar de imbalsamare in morga, astfel incat starea cadavrului sa nu se inrautateasca inainte de plecare.Dupa ce veti finaliza toate procedurile de transportare, veti putea incepe procesul de inmormantare a decedatului.

  Ce fel de transport poate transporta o persoana moarta?


  Sfera moderna de servicii funerare Craiova, ofera o gama extinsa de oportunitati care vizeaza rezolvarea chiar si a unor astfel de sarcini complexe. Transportul interurban se realizeaza:

  ● cu masina;

  ● cu trenul;

  ● prin trafic aerian;Servicii
 • SERVICII FUNERARE
 • TRANSPORT FUNERAR
 • MASINI FUNERARE
 • SICRIE
 • ACTE PENTRU INHUMARE
 • RESTAURANT PARASTASE
 • SERVICII DE CATERING
 • PACHETE PARASTAS
 • CAMERA FRIGORIFICA
 • SALA PREGATIRE DECEDAT
 • CAPACE FRIGORIFICE
 • ARTICOLE FUNERARE
 • IMBALSAMARE DECEDAT
 • TANATOPRAXIE DECEDAT
 • TOALETARE DECEDAT
 • MANIPULARE SICRIU
 • LOCURI DE VECI
 • ASISTENTA FUNERARA 24/24
 • TAXE INCLUSE
 • PRELUARE CU AUTO FUNERAR DE LA AEROPORT
 • TRANSFER AUTO FUNERAR LA AEROPORT
 • CONSILIERE FUNERARA
1
PACHET NATIONAL 07

Pachetul National 07funerare contine urmatoarele:

SICRIU din lemn model Italia (6colturi) - gama de mijloc, complet echipat cu panza capac, panza lada, perna, voal, orarul mare si orarul mic, manere, crucifix si cuisoare tip ornament pentru inchidere capac

CRUCE din lemn scrisa cu datele persoanei decedate (nume, prenume, data nastere si data deces)

TRANSPORT FUNERAR la preluarea persoanei decedate in limita a 15 km

MANIPULAREA persoanei decedate si a sicriului, cu ocazia efectuarii transportului funerar

ASISTENTA FUNERARA

PRETUL TOTAL AL ACESTOR PRODUSE SI SERVICII ESTE DE NUMAI1 9 0 0 lei

Acesta oferta este valabila in toate retelele 07funerare din Romania!

2
PACHET PERSONALIZAT

Pachetele se personalizeaza in functie de cerintele clientului!

Se ofera reduceri la pachete complete!

Va asteptam in magazinul nostru din Craiova, Calea Bucuresti pentru un pachet funerar personalizat conform nevoilor dumneavoastra!