Giurgiu | Giurgiu
SERVICII FUNERARE GIURGIU
 • Ne gasiti si in:
 • Giurgiu | Bolintin Vale, Mihailesti
PROGRAM: NON-STOP
TELEFON: +40738637273
ADRESA: Judetul Giurgiu
Servicii Funerare Giurgiu / Pompe funebre Giurgiu. Primul Call Center Romania - Dispeceratul National pentru servicii funerare din Romania, cu un numar unic pentru asistenta funerara!

Principiile care ne indruma in toate activitatile sunt:

 • seriozitate si empatie
 • personal calificat si bine instruit 
 • respectul manifestat fata de familie cat si fata de persoana decedata
 • respectul cuvenit valorilor sociale intrucat suntem in slujba dumnevoastra 

Vom personaliza ofertele pentru dumnevoastra astfel incat totul sa se desfasoare conform cerintelor.

Noi va putem consilia in mod corect si complet privind desfasurarea unei slujbe de inmormantare , iar ultima decizie va apartine. Doar noi putem efectua aceste activitati cu perfectiune si dedicare , pentru dumnevoastra sa aveti linistea sufleteasca necesara acestor momente dificile.

Echipa Noastra va sta la dispozitie cu urmatoarele servicii funerare si produse:

 • autospeciale funerare complet echipate , curate si bine intretinute 
 • personal calificat si instruit permanent
 • Sali de imbalsamare
 • autopsieri autorizati
 • produse oferite in cadrul pomenilor si parastaselor 
 • camere mortuare
 • capele
 • Sali de parastase si pomeni
 • evaluarea situatiei si preluarea persoanei decedate
 • pregatirea , imbracarea si imbalsamarea trupului neinsufletit
 • sicrie diferite modele complet echipate
 • masini de parada conforme si complet echipate
 • folosirea produselor necesare pomenilor si parastaselor 

Simtind nevoia de a revolutiona sistemul funerar , punem la dispozitia dumnevoastra numarul de telefon unic si reprezentativ 07FUNERARE , numar usor de retinut si numar scurt 021 9766.Ambele sunt apelabile din orice retea , din orice tara si la orice ora.

Operatorii nostri sunt disponibili 24/7 pentru a prelua solicitarile dumnevoastra intrucat intelegem cat e de important sa va fim aproape .

Totodata pe platforma 07FUNERARE partenerii nostri va stau la dispozitie si pe whatsapp prin simpla apasare a butonului dedicat.

ECHIPA 07FUNEARE: „Din respect pentru cei dragi”

Planificare unei înmormântări trebuie lăsată pe mâna celor de la servicii funerare Giurgiu

  Servicii funerare Giurgiu vă îndrumă pas cu pas în organizarea corectă a unei înmormântări. Înmormântarea este unul dintre cele mai importante ritualuri din viață. Moment de doliu și sărbătoare, înmormântarea oferă familiei și comunității posibilitatea de a se uni împreună pentru a-și lua rămas bun și a aduce un omagiu unuia dintre ei.
  Fie că aveți nevoie imediată de un serviciu tradițional impunător realizat de servicii funerare Giurgiu, fie că intenționați să creați un memorial unic, individual, aceste liste de verificare vă vor ghida prin etapele planificării unei înmormântări. O persoană dragă a murit, iar acum depinde de tine să planifici înmormântarea.
  Este dificil să planifici un serviciu și să te întristezi în același timp, nu trebuie să o faci singur, servicii funerare Giurgiu sunt disponibile pentru a te ajuta. Alegerea unor servicii funerare Giurgiu de calitate poate părea descurajantă, dar puteți selecta cea mai potrivită pentru nevoile dvs.

  Încercați să vorbiți cu două firme care oferă servicii funerare Giurgiu diferite, astfel încât să o puteți găsi pe cea potrivită pentru familia dvs. Cereți oferta completă de servicii oferite, o listă de prețuri și întrebați orice detaliu care credeți că ar putea să vă ajute în luarea unei decizii cu ce servicii funerare Giurgiu să lucrați.
  Puteți face un pic de planificare anticipată pentru ca vizita dvs. cu pompe funebre Giurgiu să meargă cât mai bine posibil. Dacă poți, aranjează ca cineva să meargă cu tine. Un membru al familiei sau un prieten apropiat vă poate oferi sprijin și confort pe măsură ce luați decizii dificile. În timp ce vorbiți cu membrii familiei despre aranjamente, desemnați un contact principal pentru casa funerară.
  Mulți membri ai familiei pot fi implicați în planificarea înmormântării; este util dacă familia poate decide asupra unei persoane care să comunice cu pompe funebre Giurgiu.

O înmormântare bună este un lucru real, pentru că este organizată de servicii funerare Giurgiu

  Servicii funerare Giurgiu organizează, conform mărturiilor primite de la familii înmormântări bune. Adică 07Funerare organizează înmormântări pe care ți- le amintești, chiar și ani mai târziu, pentru că a fost omagiul perfect pentru cineva foarte special. Dacă nu a trebuit niciodată să ajutați la planificarea unei înmormântări, ideea dvs. despre slujba unui firme de servicii funerare Giurgiu este probabil puțin vagă.
  Aranjează înmormântarea, nu? Se ocupă de înmormântare sau incinerare și se află la vizită și la slujba de înmormântare pentru a se asigura că toată lumea se află la locul potrivit la momentul potrivit. Se ocupă și de obținerea tuturor actelor necesare înmormântării, a celor necesare la cimitir.
  Practic toată înmormântarea este lăsată în mâinile acestor servicii funerare Giurgiu. Ei gestionează logistica aranjamentelor funerare și de înmormântare. Dar, de fapt, se întâmplă multe în culise la funerară de care s-ar putea să nu fiți conștienți.

  Cele mai bune firme de pompe funebre Giurgiu merg dincolo și dincolo de a face lucrurile mai ușoare sau mai semnificative pentru o familie îndurerată. Birocrația implicată în ceva de genul obținerii certificatelor de deces poate fi complet copleșitoare pentru cineva care întristează un deces și care nu are experiență cu sistemul - și departe de acasă.
  Dar pompe funebre Giurgiu a reușit să intervină, să dea câteva telefoane pentru a-și da seama cum funcționau lucrurile într-o stare diferită, a muta procesul de-a lungul timpului și a spus fiicei că ar putea ridica certificatele de deces mult mai repede.
  A face față unei pierderi este una dintre cele mai dificile provocări ale vieții. Este reconfortant să știm că de-a lungul anilor, familiile au avut încredere în pompe funebre Giurgiu pentru a-și aranja și desfășura serviciile funerare, cu compasiune, bunătate și o atenție atentă la fiecare detaliu.

Trebuie să ai încredere în pompe funebre Giurgiu

  Pompe funebre Giurgiu ajută orice persoană care are nevoie de ajutor în momentele grele. A avea acest tip de încredere într-o casă de înmormântare, știind că fiecare dorință și dorință va fi atinsă, este atât de important într-un moment de tristețe. Când o familie se adună pentru a onora viața cuiva care a trecut, aceasta oferă o formă de închidere care nu poate fi atinsă dacă un astfel de eveniment este evitat.
  Alegerea ar trebui să fie mai puțin legată de înmormântare și mai mult despre înțelegerea modului în care alegerile influențează bunăstarea celor care au avut grijă și au împărtășit viața cu persoana iubită.
  Din punct de vedere religios, spiritual sau emoțional, alegerea de a organiza o ceremonie organizată de pompe funebre Giurgiu de rămas bun cu familia și prietenii pentru a sărbători viața persoanei iubite poate oferi închiderea necesară pentru a începe procesul de vindecare.

  Firma de pompe funebre Giurgiu este acolo pentru a vă ajuta să planificați acest serviciu, coordonând toate detaliile de la planurile de înmormântare, până la certificatele de deces și planificarea serviciului sau a sărbătorilor. Vechea zicală ne întâlnim doar pentru nunți și înmormântări tinde să fie adevărată pentru multe familii.
  Programul ocupat și rudele dispersate geografic înseamnă să profitați de puținele oportunități de a vă aduna. Deși înmormântările nu sunt situații ideale în care să vă întâlniți, întâlnirea cu cei dragi pe care nu i-ați văzut de câteva luni sau chiar ani poate face întâlnirea în astfel de circumstanțe nefericite un pic mai fericită. Sprijiniți-vă unul pe celălalt în acest timp și apreciați că nu sunteți singuri în cea mai grea parte a procesului de vindecare.
  Pentru multe familii, alegerea de a organiza o înmormântare cu pompe funebre Giurgiu se reduce la respectul pe care îl simt pentru decedat.

Transport decedati Giurgiu pentru servicii complete și în siguranță

  Transport decedati Giurgiu este destinat persoanelor care trebuie înmormântate în altă localitate decât locul decesului. Dacă persoană decedată va fi mutată doar pe o distanță mică, servicii funerare Giurgiu vă oferă acest serviciu.
  Trebuie să vă asigurați încă de la început despre orice serviciu contractat. Pentru distanțe mai mari pentru transport decedati Giurgiu ar trebui să cunoască cu exactitate distanța.
  Dacă o persoană iubită decedată nu este îmbălsămată la locul de moarte, sau deloc, camera funerară ar trebui să recomande și să asigure transportul frigorific adecvat, cum ar fi un container frigorific, sau ambalarea resturilor în gheață pentru transport decedati Giurgiu. Dacă corpul este îmbălsămat înainte de transport, nu ar trebui să fie nevoie de refrigerare.
  Mulți oameni preferă să contacteze servicii funerare Giurgiu, astfel încât să poată face aranjamentele. Personalul va coordona îndeaproape transport decedati Giurgiu. În funcție de distanță, transportul terestru este de obicei cel mai rentabil mod.

  Oamenii tind să plângă la înmormântări, deoarece înmormântările ne obligă să ne concentrăm asupra morții și a sentimentelor noastre, adesea dureroase, despre acea moarte.
  Timp de câteva ore, persoanele aflate în doliu care planifică ceremonia organizată de pompe funebre Giurgiu nu sunt capabili să se distanțeze de durerea durerii lor. Înmormântările ne oferă, de asemenea, un loc acceptat pentru sentimentele noastre dureroase. De fapt, acestea sunt singurul moment și loc în care noi, ca societate, acceptăm o expresie atât de deschisă a tristeții noastre.
  La înmormântările tradiționale, elogiul încearcă să evidențieze evenimentele majore din viața decedatului și caracteristicile pe care le-a afișat cel mai bine. Acest lucru este util pentru cei în doliu, deoarece tinde să provoace amintiri mai intime, individualizate. Mai târziu, după ceremonia organizată de servicii funerare Giurgiu, cei dragi vor împărtăși în mod informal amintiri despre persoana care a murit. Nu uitați niciodată persoană care a decedat.

servicii funerare Giurgiu
pompe funebre Giurgiu
Servicii
 • SERVICII FUNERARE
 • TRANSPORT FUNERAR
 • REPATRIERE DECEDATI
 • MASINI FUNERARE
 • SICRIE
 • CRUCI
 • COROANE
 • FLORARIE
 • AUTOPSIER
 • ACTE PENTRU INHUMARE
 • SERVICII DE CATERING
 • PACHETE PARASTAS
 • CAPACE FRIGORIFICE
 • MONUMENTE FUNERARE
 • CONSTRUCTII FUNERARE
 • ARTICOLE FUNERARE
 • IMBALSAMARE DECEDAT
 • TOALETARE DECEDAT
 • LOCURI DE VECI
 • ASISTENTA FUNERARA 24/24
1
PACHET FUNERAR PERSONALIZAT

Pachetele funerare se pot personaliza in functie de nevoia dumneavoastra

Afla mai multe informatii

Asistenta funerara Non-Stop

07FUNERARE

2
PACHET NATIONAL 07

Pachetul National 07funerare contine urmatoarele:

SICRIU din lemn model Italia (6colturi) - gama de mijloc, complet echipat cu panza capac, panza lada, perna, voal, orarul mare si orarul mic, manere, crucifix si cuisoare tip ornament pentru inchidere capac

CRUCE din lemn scrisa cu datele persoanei decedate (nume, prenume, data nastere si data deces)

TRANSPORT FUNERAR la preluarea persoanei decedate in limita a 15 km

MANIPULAREA persoanei decedate si a sicriului, cu ocazia efectuarii transportului funerar

ASISTENTA FUNERARA

PRETUL TOTAL AL ACESTOR PRODUSE SI SERVICII ESTE DE NUMAI1 9 0 0 lei

Acesta oferta este valabila in toate retelele 07funerare din Romania!