Bucuresti | Bucuresti Sector 1
SERVICII FUNERARE SECTOR 1
PROGRAM: NON-STOP
TELEFON: +40738637273
ADRESA: Bucuresti sector 1
Gaseste toate firmele de Servicii Funerare Sector 1 si Pompe Funebre Sector 1 ⭕ Suna, indiferent de locatia ta, la Primul Call-Center funerar din Romania⭐

Principiile care ne indruma in toate activitatile sunt:

 • seriozitate si empatie
 • personal calificat si bine instruit 
 • respectul manifestat fata de familie cat si fata de persoana decedata
 • respectul cuvenit valorilor sociale intrucat suntem in slujba dumnevoastra 

Vom personaliza ofertele pentru dumnevoastra astfel incat totul sa se desfasoare conform cerintelor.

Noi va putem consilia in mod corect si complet privind desfasurarea unei slujbe de inmormantare , iar ultima decizie va apartine. Doar noi putem efectua aceste activitati cu perfectiune si dedicare , pentru dumnevoastra sa aveti linistea sufleteasca necesara acestor momente dificile.

Echipa Noastra va sta la dispozitie cu urmatoarele servicii funerare si produse:

 • autospeciale funerare complet echipate , curate si bine intretinute 
 • personal calificat si instruit permanent
 • Sali de imbalsamare
 • autopsieri autorizati
 • produse oferite in cadrul pomenilor si parastaselor 
 • camere mortuare
 • capele
 • Sali de parastase si pomeni
 • evaluarea situatiei si preluarea persoanei decedate
 • pregatirea , imbracarea si imbalsamarea trupului neinsufletit
 • sicrie diferite modele complet echipate
 • masini de parada conforme si complet echipate
 • folosirea produselor necesare pomenilor si parastaselor 

Simtind nevoia de a revolutiona sistemul funerar , punem la dispozitia dumnevoastra numarul de telefon unic si reprezentativ 07FUNERARE , numar usor de retinut si numar scurt 021 9766.Ambele sunt apelabile din orice retea , din orice tara si la orice ora.

Operatorii nostri sunt disponibili 24/7 pentru a prelua solicitarile dumnevoastra intrucat intelegem cat e de important sa va fim aproape .

Totodata pe platforma 07FUNERARE partenerii nostri va stau la dispozitie si pe whatsapp prin simpla apasare a butonului dedicat.

ECHIPA 07FUNEARE: „Din respect pentru cei dragi” !

Gasiti mereu cele mai bune servicii funerare Sector 1...

  Un eveniment nefericit precum moartea cuiva drag sau a unui prieten sau rude se poate intampla oricand, si in acele cazuri trebuie sa stiti la cine sa apelati, in special daca locuiti in Sectorul 1. Va asiguram cele mai bune servicii funerare Sector 1 oriunde suntem solicitati in acest sector si lucram indeaproape cu toti clientii nostrii pentru a le rezolva prompt toate problemele care sunt implicate de o mormantare.
  Decesul cuiva inseamna multa durere si suferinta si de aceea noi venim in intampinarea nevoilor fiecarui client care apeleaza la noi si ne ocupam in detaliu de tot ce presupune un astfel de eveniment. Indiferent unde va aflati, noi va punem la dispozitie un call center nonstop pentru ca dumneavoastra sa ne puteti suna la orice ora din zi si din noapte. Promitem sa tratam fiecare caz cu seriozitate maxima si empatie, adica exact ceea ce ne-a diferit de-a lungul timpului in relatia cu toti cei pe care i-am ajutat.
  Aici dispunem de personal calificat si foarte bine instruit in tot ceea ce facem si ne ducem la indeplinire absolut toate obligatiile implicate de aceste servicii funerare Sector 1. Va asiguram ca respectam absolut toate traditiile crestinesti de inmormantare ortodoxa precum si altele care sunt necesare in cazul unor altor rituri. Orice ne veti solicita, promitem sa va stam la dispozitie pentru ca ne dorim ca totul sa se desfasoare exact asa cum este nevoie si cum va doriti dumneavoastra si intreaga familie.
  Din momentul in care ne contactati pentru servicii funerare Sector 1, noi va consiliem si va punem la dispozitie absolut toate informatiile necesare, iar dumneavoastra veti fi persoana care va lua decizia finala in privinta a ceea ce se va intampla mai exact la inmormantarea respectiva. Avem dotari complete si moderne pentru a asigura serviciile funerare la cele mai inalte standarde si beneficiem de autospeciale funerare care sunt curate, foarte bine intretinute si echipate cu tot ceea ce este nevoie.
  Nu trebuie sa mai apelati la absolut nimeni daca ne contactati pe noi pentru servicii funerare Sector 1 pentru ca noi avem inclusiv imbalsamatori sau chiar camere mortuare si putem depune sicriul la capela si va punem apoi la dispozitie inclusiv sali pentru parastase si pomeni. De asemenea, asiguram toate produsele care vor fi impartite in memoria celui decedat si va punem la dispozitie foarte multe modele de sicrie pentru ca dumneavoastra sa puteti alege exact ceea ce doriti pentur defunct.
  Experienta acumulata de noi in timp ne-a permis sa gasim mereu solutii foarte bune pentru toti clientii nostri si sa le asiguram respectarea tuturor traditiilor crestinesti din Romania in caz de inmormantare. Cand veti avea nevoie de noi, va vom sta la dispozitie si vom prelua trupul neinsufletit de oriunde va fi necesar, ducandu-l acolo unde dumneavoastra ne cereti. Pe parcursul intregii inmormantari, veti avea la dispozitie o intreaga echipa de profesionisti in servicii funerare Sector 1 ce va ofera ajutor si asistenta in absolut orice moment al evenimentului.

Toate firmele de Funerare Sector 1 si Pompe Funebre Sector 1

  Daca va confruntati cu un eveniment nefericit in familie si aveti de organizat o inmormantare, puteti apela la noi la orice ora pentru pompe funebre Sector 1. Aici beneficiati de cele mai bune servicii si de asistenta nonstop pentru ca inmormantarea pe care o aveti de organizat sa decurga exact conform dorintei dumneavoastra. Noi ne ocupam de intocmirea tuturor actelor legate de inmormantare si va putem ajuta inclusiv pentru obtinerea ajutorului de inmormantare de la stat pentru pensionari.
  Am conceput pachete financiare pentru organizarea inmormantarilor, care sa se plieze exact pe specificul acestor sume oferite de statul roman pentru inmormantarea pensionarilor. Astfel, nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu niciun aspect deoarece noi ne ocupam de absolut tot ce trebuie la inmormantarea respectiva. Poate veti fi luati prin surprindere de acel eveniment tragic, asa ca noi suntem cu siguranta pregatiti cu personal calificat care poate merge oriunde sa rezolve pentru dumneavoastra problemele aparute.
  In cazul unor decese inregistrate in strainatate, acest proces de repatriere poate fi foarte complicat insa noi avem expertiza necesara pentru a va ajuta si in acest caz. Colaboram de aproape cu autoritatile statelor europene si nu numai pentru a asigura repatrierea trupului celui decedat spre Romania. Compania noastra de pompe funebre Sector 1 va sta oricand la dispozitie cu orice tip de intrebari si solicitari ati putea avea.
  Noi ne putem ocupa inclusiv de formalitatile legate de locul de inmormantare si de pregatirea locului respectiv, in cazul in care doriti sa apelati la noi si in acest scop. Pot fi situatii in care persoanele decedate nu dispun de loc de veci in orasul lor si astfel noi venim in ajutorul dumneavoastra cu reprezentantii nostri locali pentru a rezolva acest tip de situatii. Va putem reprezenta eficienta in relatia cu administratia cimitirelor si cu primaria de sector pentru ca serviciul nostru de pompe funebre Sector 1 este unul complet, mereu in slujba tuturor clientilor nostri.
  Valorile noastre de baza sunt profesionalismul si increderea pe care clientii nostri o au in serviciile pe care le oferim de fiecare data. De fiecare data cand ei sunt in cautare urgenta de servicii de pompe funebre Sector 1, noi raspundem cu promptitudine maxima si intervenim oriunde este nevoie de noi.
  Pentru pensionarii care nu au rude si vor sa se asigure ca inmormantarea lor va decurge asa cum trebuie, noi punem la dispozitia lor si un serviciu de plata anticipata insotit inclusiv de semnarea unui contract de prestari servicii, astfel incat ei sa fie siguri ca totul se va desfasura conform normelor si traditiilor crestinesti din tara noastra. Cele mai bune pompe funebre Sector 1 pot fi gasite aici si va invitam sa consultati oferta noastra de pachete de inmormantare pentru a va face o idee in legatura cu ceea ce noi va oferim.

O casa funerara Sector 1 de cea mai mare incredere, in Bucuresti !

  Pentru organizarea cat mai buna a unei inmormantari, noi putem prelua aceasta sarcina dificila pentru dumneavoastra, iar suma ce trebuie achitata poate fi platita si cu ajutorul talonului de pensie al celui decedat. Diferitele pachete funerare disponibile in oferta noastra includ in fiecare caz serviciile de baza de care dumneavoastra veti beneficia atunci cand veti hotari sa colaborati cu aceasta casa funerara sector 1.
  Asiguram toate produsele necesare pentru o slujba de inmormantare: coroane de flori preluarea celui decedat acolo unde s-a produs decesul, manipularea sicriului si transportarea lui pana la cimitir si biserica. Toate serviciile noastre se desfasoara in conditii optime deoarece dispunem de absolut toate dotarile necesare in aceste cazuri. De asemenea, pentru ca totul sa decurga exact asa cum trebuie, noi ne putem ocupa si de intermedierea achizitionarii unui loc de veci in Bucuresti sau in imprejurimi.
  Serviciile noastre de casa funerara sector 1 pot fi mai ieftine decat suma incasata pe talonul de pensie, asa ca dupa ce suma respectiva va fi incasata, noi va vom restitui diferenta de bani. In cel mai scurt timp de la momentul apelului dumneavoastra, noi ne deplasam la locuinta celui decedat si preluam toate formalitatile de inmormantare astfel incat totul sa se desfasoare in cele mai bune conditii.
  Absolut toate actele necesare sunt intocmite de specialistii nostri pentru ca ei cunosc foarte bine toate aceste formalitati si pot rezolva eficient tot ceea ce este necesar in relatia cu autoritatile. Pachetele noastre de inmormantare acopera astfel absolut toate necesitatile pe care o familie le poate avea atunci cand organizeaza un asemenea eveniment nefericit. Tot ceea ce trebuie rezolvat, inclusiv imbalsamarea, este facut de expertii nostri, iar dumneavoastra nu trebuie sa va deplasati nicaieri, deoarece va intelegem suferinta si dorim sa va fim alaturi cat mai bine cu putinta.
  Noi suntem o casa funerara sector 1 profesionista si cu mare experienta in domeniu. Daca sunteti in cautarea mai bune oferta de la o casa funerara sector 1, va invitam sa consultati oferta noastra, deoarece aici veti gasi pachetul de inmormantare de care aveti nevoie pentru a organiza cum se cuvine acest eveniment crestinesc pentur cineva din familie si nu numai. Noi ii tratam pe toti clientii nostri cu respect si cu cea mai mare intelegere si suntem alaturi de ei in aceste momente grele cauzate de decesul cuiva drag din familie.
  Apeland la experienta noastra de casa funerara sector 1, veti vedea ca nu aveti batai de cap si nu trebuie sa va ocupati dumneavoastra de acte si formalitati de inmormantare. Va punem la dispozitie multe pachete funerare care nu necesita achitarea niciunui ban din partea dumneavoastra, deoarece serviciul este acoperit de talonul de pensie al celui decedat.
  Detinem absolut toate informatiile necesare pentur rezolva prompt orice este nevoie. Noi asiguram inclusiv serviciul de pregatire a celor decedati si de pastrare a lor in camere frigorifice, iar astfel putem spune ca asiguram absolut toate serviciile necesare in caz de urgenta.
  Comunicarea cu toti clientii nostri este esentiala in buna organizare a unei inmormantari, iar noi promitem sa ne ocupam in detaliu de absolut tot ceea ce este necesar. Va putem oferi inclusiv consultanta gratuita 24 de ore din 24 pentru ca intelegem nevoia oamenilor de a rezolva astfel de situatii neplacute la orice ora din zi si din noapte.
  Dispunem de toate aprobarile necesare din partea autoritatilor si ne desfasuram activitatea in mod eficient, cu cea mai mare empatie pentru clientii nostri si cu intelegere pentru suferinta lor profunda. Personalul nostru este calificat si foarte bine pregatit si in acest scop le oferim tuturor clientilor nostri posibilitatea de a tine legatura cu un coordonator al intregii echipe, astfel incat sa ne asiguram ca toate doleantele sunt respectate intocmai.
  Puteti apela la noi cu incredere oricand doriti si aveti nevoie de servicii funerare de la o casa funerara sector 1, iar noi promitem sa ne deplasam in foarte scurt timp la adresa la care ne solicitati. In plus, putem personaliza impreuna oferta noastra, astfel incat la inmormantarea pe care o vom organiza pentru dumneavoastra sa fie intocmai asa cum va doriti sau conform dorintei celui decedat.
  Nimeni nu isi doreste sa aiba de-a face cu o inmormantare venita prin surprindere deoarece aceasta presupune cheltuieli destul de mari si un efort de organizare destul de intens. Pentru a trece cu bine peste aceste momente foarte dificile, noi va punem la dispozitie servicii funerare de cea mai mare incredere, avem angajat personal calificat si dispunem de tot ceea ce este necesar in astfel de cazuri.
  Numerosii clienti care au apelat la noi de-a lungul timpului pentru servicii funerare Sector 1 au fost foarte multumiti de ceea ce au primit si s-au declarat satisfacuti de profesionalismul angajatilor nostri si de rapiditatea cu care ei au rezolvat absolut orice sarcina le-a fost trasata. Dorim sa fim la fel de buni in continuare si asteptam inclusiv sugestiile dumneavoastra si propunerile de schimbare pe care doriti sa le faceti.

Servicii
 • SERVICII FUNERARE
 • TRANSPORT FUNERAR
 • REPATRIERE DECEDATI
 • MASINI FUNERARE
 • SICRIE
 • CRUCI
 • COROANE
 • FLORARIE
 • MEDIC CONSTATARE DECES
 • AUTOPSIER
 • RESTAURANT PARASTASE
 • CAPELA
 • SERVICII DE CATERING
 • PACHETE PARASTAS
 • CAMERA FRIGORIFICA
 • SALA PREGATIRE DECEDAT
 • CAPACE FRIGORIFICE
 • MONUMENTE FUNERARE
 • IMBALSAMARE DECEDAT
 • TANATOPRAXIE DECEDAT
 • TOALETARE DECEDAT
 • MANIPULARE SICRIU
 • LOCURI DE VECI
 • ASISTENTA FUNERARA 24/24
1
Pachet funerar personalizat

Pachetele funerare se pot personaliza in functie de nevoia dumneavoastra

2
PACHET NATIONAL

Pachetul National 07funerare contine urmatoarele:

SICRIU din men model Italia (6colturi) - gama de mijloc, complet echipat cu panza capac, panza lada, perna, voal, orarul mare si orarul mic, manere, crucifix si cuisoare tip ornament pentru inchidere capac

CRUCE din lemn scrisa cu datele persoanei decedate (nume, prenume, data nastere si data deces)

TRANSPORT FUNERAR la preluarea persoanei decedate in limita a 15 km

MANIPULAREA persoanei decedate si a sicriului, cu ocazia efectuarii transportului funerar

ASISTENTA FUNERARA

PRETUL TOTAL AL ACESTOR PRODUSE SI SERVICII ESTE DE NUMAI1 9 0 0 lei

Acesta oferta este valabila in toate retelele 07funerare din Romania!