Prahova | Sinaia
Sc BGF FUN Srl
 • Ne gasiti si in:
 • Prahova | Breaza, Talea, Comarnic, Secaria, Busteni, Azuga, Predeal
 • Dambovita | Fieni, Moroeni
PROGRAM: NON-STOP
TELEFON: +40799979011
ADRESA: Sinaia Calea Prahovei nr 17
Gaseste toate firmele de Servicii Funerare Sinaia si Pompe Funebre Sinaia ⭕ Suna, indiferent de locatia ta, la Primul Call-Center funerar din Romania⭐

Suntem o firma de servicii funerare complete cu o vasta experienta in domeniu de peste 13 ani care pune la dispozita clientilor absolut toate serviciile de care este nevoie pentru desfasurarea in conditii bune a unei inmormantari. 

Mai exact preluam cea mai mare parte de servicii si articole funerare pentru ca familia sa isi aloce timpul necesar priveghiului

Alegand firma noatra beneficiati de servicii suplimentare pe care nu le veti gasi la restul firmelor din zona dintre care va enumeram cele mai importante :

 • Sala de ingrijiri mortuare conforma cu legea 102/2016 , dotata cu frigider mortuar 
 • Tanatopraxie (imbalsamare de generatie noua garantata pana la 10 zile de pastrare defunct)
 • Tanatoestetica (machiaj si alte tehnici de estetica funerara)
 • Limuzina funerara de generatie noua
 • Personal calificat in domeniu
 • Monumente si constructii funerare gama completa


Dl. Belita Florin este reprezentant al Serviciului Funerar Roman in orasul Sinaia si membru al echipei 07funerare.

Primul Call-Center Funerare din Romania

Numar unic pentru Servicii Funerare

 07FUNERARE  apelabil din orice retea sau numarul scurt: 021/9766 non-stop.

" Din respect pentru cei dragi "

Persoana de contact:  AGENTIA SINAIA - Dl. Belita Florin


funerare sinaia

Toate firmele de Funerare Sinaia si Pompe Funebre Sinaia

  Decesul unei persoane este un eveniment neplăcut indiferent de condițiile în care acesta survine. Întregul demers și pregătirile dau bătaie de cap oricui, oricât de previzibil ar fi momentul și oricât de multă răbdar ar avea. Iar dacă nu aveți pe nimeni care să aibă dispoziția necesară pentru a se ocupa de acest proces, este bine să știți că la ora actuală există companii care se ocupă de acest gen de situații în cel mai scurt timp posibil și fără incidente neplăcute sau amânări supărătoare. Cu ajutorul lor întreaga procedură poate fi realizată rapid, în condiții de maximă siguranță și legalitate.
  Reteaua de servicii funerare 07Funerare.ro aduce laolalta mai multi prestatori de servicii funerare , fiecare actionand intr-o zona bine definita. Spre exemplu, servicii funerare Sinaia.
  Partenerii nostri sunt atent verificati din toate punctele de vedere, principalul nostru scop fiind ca serviciile funerare oferite sa fie efectuate corespunzator si evaluate ca si cost intr-un mod corect. Multumirea famililor indurerate se va reflecta in increderea acordata partenerilor nostri. Marea familie formata din partenerii nostri zonali respecta standarde de calitate pentru produsele si serviciile oferite, iar ofertele de pret practicate vor reflecta acest lucru.
  Partenerii nostri va vor efectua ceremoniile funerare cu oferte de pret pentru toate buzunarele indiferent de bugetul alocat.
  In cazul in care va confruntati cu decesul unei persoane dragi , noi suntem echipa potrivita , careia ii puteti incredinta sarcina de a organiza cele necesare efectuarii ceremoniei funerare.
  Principiile care ne indruma in toate activitatile sunt seriozitate si empatie, personal calificat si bine instruit, respectul manifestat fata de familie cat si fata de persoana decedata, respectul cuvenit valorilor sociale intrucat suntem in slujba dumnevoastra.
  Vom personaliza ofertele pentru dumnevoastra astfel incat totul sa se desfasoare conform cerintelor.
  Servicii funerare Sinaia va poate consilia in mod corect si complet privind desfasurarea unei slujbe de inmormantare , iar ultima decizie va apartine.Doar noi putem efectua aceste activitati cu perfectiune si dedicare , pentru dumnevoastra sa aveti linistea sufleteasca necesara acestor momente dificile.
  Partenerii nostri detin tot ceea ce este nevoie pentru efectuarea ceremoniei funerare. Autospeciale funerare complet echipate, curate si bine intretinute, personal calificat si instruit permanent, sali de imbalsamare, autopsieri autorizati, produse oferite in cadrul pomenilor si parastaselor, camere mortuare, capele si sali de parastase si pomeni.
  Beneficiind de toate acestea, parteneri nostri reusesc excelenta in domeniul funerar prin desfasurarea activitatilor necesare in cazul producerii unui deces. Evaluarea situatiei si preluarea persoanei decedate, pregatirea, imbracarea si imbalsamarea trupului neinsufletit, sicrie diferite modele complet echipate, masini de parada conforme si complet echipate si folosirea produselor necesare pomenilor si parastaselor.

Servicii funerare si firma pompe funerare Sinaia: Primul Call-Center funerar din Romania, la care puteti suna indiferent de locatia Dvs.!

  07funerare - firma pompe funebre Sinaia este compania perfecta de care era nevoie pentru a scăpa de corvoada de a suna la mai multe firme, pentru a o găsi pe cea mai potrivită. Cu certitudine în acele condiții, nimănui nu-i mai arde să discute și să prezinte toate detaliile de mai multe ori.
  Decesul unei persoane este un eveniment neplăcut indiferent de condițiile în care acesta survine. Întregul demers și pregătirile dau bătaie de cap oricui, oricât de previzibil ar fi momentul și oricât de multă răbdar ar avea. Iar dacă nu aveți pe nimeni care să aibă dispoziția necesară pentru a se ocupa de acest proces, este bine să știți că la ora actuală există companii care se ocupă de acest gen de situații în cel mai scurt timp posibil și fără incidente neplăcute sau amânări supărătoare. Cu ajutorul lor întreaga procedură poate fi realizată rapid, în condiții de maximă siguranță și legalitate.
  Care sunt principalele avantaje oferite de firma pompe funebre Sinaia 07Funerare?
  Având în vedere că obiceiurile noastre de a solicita informații și de a căuta oferte s-au schimbat mult datorită accesului la tehnologie, este normal ca și căutarea acestui gen de servicii să se realizeze conform tendințelor.
  Astfel site-ul 07Funerare aduce laolaltă pe aceeași platformă ușor de accesat mai mulți prestatori de servicii funerare, fiecare actionand într-o zona bine definită.
  Printre cele mai importante avantaje amintim posibilitatea de beneficia de serviciile dorite din oricare colț al țări ați suna o rețea diversificată și profesionistă de partenei capabili să ofere servicii funerare prompte și de cea mai bună calitate, servicii disponibile 24/24 ore și 7/7 zile, un call center dedicat, servicii complete si prețuri competitive.

Cum usureaza pompe funebre Sinaia procesul de doliu cu echipa noastra profesionista ?

  Toți parteneri prezenți în acest program sunt atent selectați pentru a satisface cele mai înalte criterii și exigențe. Serviciile vor fi efectuate corespunzător normelor și obiceiurilor. Prețurile oferite vor fi competitive și calculate corect. În funcție de fiecare caz în parte, de pretențiile familiilor și de bugetul disponibil pot fi făcute și oferte personalizate, adaptabile și flexibile.
  Fie că decesul survine pe neasteptate, fie că este vorba despre un accident sau despre un eveniment neprevăzut, serviciile pot fi disponibile oriunde în țară, în cel mai scurt timp posibil, doar apelând la unul dintre numerele de telefon prezente în site. În cazul în care vă confruntați cu decesul unei persoane dragi, aici găsiți echipa potrivită căreia să îi puteți încredința misiunea de a organiza cele necesare efectuării întregii ceremoni funerare.
  Apelând la acest serviciu aveți garanția că firma care se va ocupa de acest demers are toată experineța necesară pentru a urgența și a simplifica acest demers. Echipa se va ocupa de evaluarea situației, de prezentarea unei variante de sicriu, de punerea la dispoziție a mașinii necesare, echipate corespunzător acestui scop, de preluarea persoanei decedate, de pregătirea, îmbrăcarea și îmbălsămarea trupului neînsufletit, de pregătirea produselor necesare pomenilor și parastaselor.
  De ce să apelați la serviciile funerare ale companiei 07Funerare pompe funebre Sinaia ?
  Fiind vorba despre un serviciu ce are în spate multe companii cu experineță în domeniu, oferta va fi una ce garantează că veți beneficia de tot ce este necesar efectuării demersului la cele mai înalte standarde.
  Iată care sunt cele mai importante motive pentru care să apelați la aceste servicii:
  - Compania respectă cu strictețe tradițiile, procedurile și standardele specifice.
  - Întreg procesul și realizarea transportului decedatului sunt făcute întotdeauna ținând seama de specificațiile familiei și normele din domeniu.
  - Pregătirea și transportul vor conforme normelor de igienă și de conservare necesare efectuării deplasării.
  - Firmele colaboratoare dețin experiența și toate autorizațiile necesare în domeniu pentru a garanta ajutorul deplin în realizarea fără incidente a întregului demers.
  - Mașinile cu care se efectuează transportul decedaților sunt echipate corespunzător.
  - Angajații companiei sunt întotdeauna, amabili, săritori și dornicii să rezolve cât mai rapid orice situație întâmpinată, inclusiv cazurile de maximă urgentă.
  - Reprezentanții companiei se ocupă cu grijă de fiecare detaliu, căutând să obțină finalizarea demersului în cel mai scurt timp.
  - Companiile dispun de sali de îmbălsămare, autopsieri autorizați, camere mortuare, capele, săli de parastase și pomeni.
  - Puteți beneficia și de toate produsele necesare pomenilor si parastaselor.
  - Operatorii sunt disponibili 24/7 pentru a prelua solicitările. Serviciile pot fi accesate si pe whatsapp prin trimiterea unui mesaj cu detaliile necesare.
  Apelând la aceste servicii puteți câștiga timp important, fără complicații și dureri de cap!

Cum va ajuta firma de servicii funerare Sinaia in procesul de doliu al unei persoane apropiate ?

  Dacă doriți să vă luați la revedere și să vă onorați persoana iubită cu un serviciu semnificativ, am fi onorați să vă ajutăm. 07Funerare.ro oferă un preț accesibil de sărbătorire a vieții, înmormântare, incinerare și servicii de pomenire. Vă putem ajuta familia să-i oferim persoanei iubite un adio respectuos pe care îl merită. Pentru mai multe informații despre onorarea unei persoane dragi, vizitați pagina noastră de servicii. Dacă aveți întrebări despre planificarea unui serviciu sau doriți să solicitați informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați. Un membru al personalului nostru va fi încântat să vă ajute.
  Membrii echipei firma funerare Sinaia 07Funerare functioneaza cu respectarea unor principii bine stabilite, avand aceeasi conduita respectuoasa si asigurand servicii funerare calitative si la preturi corecte, urmarind satisfacerea nevoilor familiilor indurate, dar si asigurand cu maxima seriozitate respectful cuvenit, ocazionat de desfasurarea ceremoniilor funerare.
  În situația tragică în care se află o familie care a aflat de decesul unei persoane dragi, puterea de a acționa sau de a reacționa pentru pregătirea documentelor și organizarea transportului și înmormântării este destul de limitată. În aceste condiții, cea mai simplă metodă pentru rezolvarea rapidă și urgentarea demersului este apelarea la o firmă specializată în realizarea de astfel de servicii funerare.
  Șansa de a suna, de a solicita informații și de a găsi o companie cu experineță în efectuarea acestui tip de intervenții este una salutară. Site-ul 07FUNERARE aduce laolaltă, în același loc cei mai importanți prestatori de servicii funerare, ale căror servicii sunt disponibile în funcție de preferințe și de o anumită zonă geografică.
  Proiectul este unul unic, cu acoperire națională, urmărind să îmbunătățească semnificativ viteza de reacție la orice solictare, de oriunde ar veni ea.
  Pierderea unei persoane dragi este o experiență profund personală. Atât de mult, încât specialiștii recomanda ca niciodata sa nu spună cuiva care a suferit recent o pierdere „știu cum te simți”. Ei sugerează cu fermitate să nu-i consolăm, spunându-le cum ai trecut printr-o pierdere. Acest lucru poate minimiza durerea unei persoane sau poate sugera cumva ca durerea dvs. este egală cu a lor.
  Cert este că toți experimentăm durerea în moduri diferite. Dacă ați experimentat recent pierderea unei persoane dragi, totuși, există câteva sugestii generale pe care le puteți face pentru a trece putin mai usor prin acest proces.
  Mulți care se confruntă cu tristetea profunda se auto-izoleaza. Vor încerca să-și ignore sentimentele, fie pozitive, fie negative. Poate fi util să vă permiteți să fiti mai conectati cu tristetea. Poate duce cu siguranță la unele lacrimi, dar poate sa va reaminteasca multe perioade fericite. Este normal să fii emoțional. Permiteți-vă sa experimentati aceste emoții.
  Unul dintre avantajele majore ale unei înmormântări și servicii finale este sprijinul pe care îl poate oferi unei persoane îndurerate. Prietenii și familia se reunesc pentru a oferi sprijin și ar trebui să fie acceptat și chiar căutat. Aveți confort în sprijinul afișat. Dacă nu vi se pare suficient, cereți ajutorul unui terapeut profesionist sau al unui grup de sprijin.
  Moartea poate servi ca o amintire a cât de prețioasă și importantă este viața. Poate fi un atenționant care să atragă atenția pentru a trăi viața pe deplin și fără inhibiții. Nu este ușor în această perioadă întunecată, dar încearcă să o folosești pentru a-ți trăi propria viață la maxim.
  Firma funerare Sinaia 07Funerare, ajuta să treacă prin aceste momente dificile. Am văzut cum vârsta, circumstanțele și dinamica familiei afectează toate procesele de durere. Am fost, de asemenea, martori la modul în care un serviciu final bine gândit și bine planificat poate ajuta la vindecarea oricui.
  Noi nu sustinem ca putem usura procesul de doliu, dar vă putem asigura ca echipa noastră de specialisti va face tot posibilul pentru a oferi servicii finale reconfortante care vă pot ajuta.

Servicii
 • SERVICII FUNERARE
 • TRANSPORT FUNERAR
 • REPATRIERE DECEDATI
 • MASINI FUNERARE
 • SICRIE
 • URNE
 • CRUCI
 • COROANE
 • FLORARIE
 • MEDIC CONSTATARE DECES
 • AUTOPSIER
 • ACTE PENTRU INHUMARE
 • RESTAURANT PARASTASE
 • SERVICII DE CATERING
 • PACHETE PARASTAS
 • CAMERA FRIGORIFICA
 • SALA PREGATIRE DECEDAT
 • MONUMENTE FUNERARE
 • CONSTRUCTII FUNERARE
 • ARTICOLE FUNERARE
 • IMBALSAMARE DECEDAT
 • TANATOPRAXIE DECEDAT
 • TOALETARE DECEDAT
 • MANIPULARE SICRIU
 • ASISTENTA FUNERARA 24/24
1
PACHET FUNERAR PERSONALIZAT

Pachetele funerare se pot personaliza in functie de nevoia dumneavoastra

Afla mai multe informatii

Asistenta funerara Non-Stop

07FUNERARE

2
PACHET NATIONAL

Pachetul National 07funerare contine urmatoarele:

SICRIU din men model Italia (6colturi) - gama de mijloc, complet echipat cu panza capac, panza lada, perna, voal, orarul mare si orarul mic, manere, crucifix si cuisoare tip ornament pentru inchidere capac

CRUCE din lemn scrisa cu datele persoanei decedate (nume, prenume, data nastere si data deces)

TRANSPORT FUNERAR la preluarea persoanei decedate in limita a 15 km

MANIPULAREA persoanei decedate si a sicriului, cu ocazia efectuarii transportului funerar

ASISTENTA FUNERARA

PRETUL TOTAL AL ACESTOR PRODUSE SI SERVICII ESTE DE NUMAI1 9 0 0 lei

Acesta oferta este valabila in toate retelele 07funerare din Romania!