Arges | Topoloveni
LARUMA ETERNITY INVEST
 • Ne gasiti si in:
 • Arges | Leordeni, Calinesti, Stefanesti, Priboieni, Beleti Negresti, Dobresti, Botesti, Furesti, Cateasca, Ratesti, Teiu, Ciresu, Pitesti, Bogati, Argeselu, Budeasa Mica, Budeasa Mare, Rogojina, Galasesti, Micesti, Purcareni, Pascani, Clucereasa, Taranesti, Liceeni, Mihaiesti, Radesti, Stalpeni, Titesti, Hartiesti, Livezeni
PROGRAM: NON-STOP
TELEFON: 0040735778790
ADRESA: Oraş Topoloveni, Calea Bucuresti nr.24
ALTE LOCATII:
Bd-ul Nicolae Balcescu nr.146A Pitesti
Servicii Funerare Topoloveni, Pompe Funebre Topoloveni. Suntem primul Call-Center funerar din Romania, la care puteti suna indiferent de locatia Dvs!

Suntem disponibili 24/24 si va putem informa detaliat in legatura cu toti pasii pe care trebuie sa ii urmati in cazul unei inmormantari. Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a va explica exact cum trebuie procedat, incepand cu alegerea produselor funerare, pana la ultimul pas ce il presupune pomana si parastasul.

Avem o gama vasta de produse funerare din care puteti alege, de la prosoape, batiste, doliu de pus in piept si la usa, coroane pana la cruci, sicrie si monumente funerare.

Impreuna putem discuta despre fiecare produs in parte in functie de ce cruce doriti sa alegeti sau ce fel de sicriu, coroane, sau prosoape, etc.

Trebuie doar sa ne spuneti ceea ce doriti si impreuna vom alege produsele care sa fie pe placul dumneavoastra si care sa se incadreze in bugetul de care dispuneti.

Avem preturi accesibile pentru orice buzunar si dispunem de diverse pachete pentru care puteti opta.

Personalul firmei noastre de pompe funebre este disponibil 24/24 h pentru a va indruma in astfel de situatii.

In ciuda faptului ca oferim toate serviciile in domeniul funerar, suntem si o firma care are preturi rezonabile.

Pentru o oferta de pret nu ezitati sa ne contactati!

Programul nostru este non-stop astfel la orice ora din zi sau noapte oferim servicii funerere complete.

Cu un portofoliu semnificativ de clienti venim in sprijinul familiilor indoliate cu consultanta post mortem gratuita, consultanta in domeniul funerar cat si dupa ceremonia funerara organizarea de pomeni si parastase dupa inmormantare.

Dl. Mihai Ungureanu este reprezentant al Serviciului Funerar Roman in orasul Topoloveni si membru al echipei 07funerare.

Primul Call-Center Funerare din Romania

Numar unic pentru Servicii Funerare

 07FUNERARE apelabil din orice retea sau numarul scurt: 021/9766 non-stop.

" Din respect pentru cei dragi "

Persoana de contact:  AGENTIA TOPOLOVENI - Dl. Ungureanu Mihai

De ce toată lumea merită o înmormântare. Importanța unor servicii funerare Topoloveni?

  Servicii funerare Topoloveni este prima firmă care trebuie apelată. În industria funerară, fiecare interacțiune cu un client este una importantă. Apelarea la servicii funerare Topoloveni este o experiență extrem de emoțională pentru mulți oameni și nu aveți decât o singură șansă de a face o impresie de durată.
  De la lucrul cu oamenii pentru a planifica înmormântări pentru ei înșiși sau pentru cei dragi, profesioniștii de la servicii funerare Topoloveni înțeleg că abilitățile de serviciu pentru clienți sunt vitale. Când o persoană apelează la pompe funebre Topoloveni, este adesea pentru că cineva iubit a murit. Acești apelanți caută să facă repede aranjamente pentru înmormântare și se așteaptă să interacționeze imediat cu cineva. S-ar putea să fiți ocupat să vorbiți cu alți clienți care au apelat la 07Funerare.ro sau să aranjați o altă înmormântare, dar apelantul vede doar că apelul lor nu a primit răspuns.

  Cercetările arată că 80% dintre apelanții care sunt trimiși la mesageria vocală nu vor lăsa un mesaj. În schimb, perspectiva este probabil să meargă mai departe și să cheme alte servicii funerare locale până când vor găsi pe cineva care este disponibil să vorbească imediat cu ei. Dacă dvs. sau un membru al echipei dvs. nu puteți răspunde la fiecare apel telefonic, este benefic să sunați imediat înapoi.
  De obicei, atunci când o persoană sună la servicii funerare Topoloveni, se confruntă cu multă durere și stres emoțional. Ei au încredere dacă o voce calmă de la servicii funerare Topoloveni va răspunde la telefon și îi va trata cu sensibilitate și înțelegere, mai degrabă decât să li se ceară să lase un mesaj vocal. Înțelegem că sunteți ocupat și că fiecare apel pe care îl primește servicii funerare Topoloveni necesită o atenție atentă și o atingere umană.

Servicii funerare Topoloveni nu au un program de lucru tradițional, ci funcționează non-stop

  Servicii funerare Topoloveni nu este un business cu un program de la 9.00 la 17.00. Servicii funerare Topoloveni oferă servicii pline de compasiune și grijă 24h/7zile, 365 de zile pe an. Servicii funerare Topoloveni primește apeluri la orice oră din zi și din noapte, de la oameni care simt că se află în mijlocul unei situații urgente.
  Este important ca aceste apeluri să primească răspunsul unei persoane prietenoase care poate empatiza și reasigura apelanții. Acest lucru nu numai că va lăsa o impresie pozitivă durabilă asupra clienților dvs., dar veți putea să vă relaxați și să vă bucurați de timpul liber, știind că toți cei care sună după program sunt primiți de o persoană prietenoasă, dornică să îi ajute. Sunt puține businessuri care sunt atât de apropiate de clienți. Nu există niciodată un motiv pentru care, cei care apelează la servicii funerare Topoloveni trebuie să se simtă singuri.

  Renunțați la mesageria vocală saula robotul telefonic și oferiți-le clienților care apelează la servicii funerare Topoloveni ceea ce merită cu adevărat – un operator live, o persoană care poate răspunde indiferent dacă este zi sau noapte. Aceasta este una dintre cele mai importante caracteristici pe care le pot aprecia cei care apelează la servicii funerare Topoloveni.
  Oamenii care sună sunt adesea îndurerați și vulnerabili. Vocea unei mașini reci este ultimul lucru pe care vor să-l audă. Când oamenii adevărați răspund la telefon, acesta poate aduce un sentiment de confort și poate chiar să le ofere membrilor familiei îndurerate o speranță că viața poate continua la un moment dat. Este nevoie de un anumit tip de persoană cu un anumit tip de tonalitate a vocii pentru a putea să-i consoleze pe cei aflați în suferință ca parte a slujbei lor de la servicii funerare Topoloveni.

Trebuie să recunoaștem realitatea și durerea unui deces, de aceea pompe funebre Topoloveni este aproape

  Pompe funebre Topoloveni reprezintă ajutorul primit în momentele grele, momente în care trebuie să acceptăm realitatea morții. De obicei, această realitate se împarte în două faze. Mai întâi recunoaștem moartea persoanei dragi cu mintea. Atunci când telefonăm la pompe funebre Topoloveni și spunem că cineva drag a murit, înțelegem cel puțin intelectual moartea. Pe parcursul următoarelor zile și săptămâni începem să recunoaștem realitatea morții în inimile noastre. Înmormântarea organizată de pompe funebre Topoloveni ne arată că cineva pe care l-am iubit este acum decedat, chiar dacă până la momentul înmormântării este posibil să fi negat acest fapt.
  Atunci când contactăm firma de pompe funebre Topoloveni, stabilim o oră pentru slujbă, planificăm ceremonia, vedem corpul, poate chiar alegem hainele și nu putem evita să recunoaștem că persoana a murit. Când vedem sicriul coborât în pământ, atunci sunt martorii finalității. Pe măsură ce recunoașterea morții progresează, începem să îmbrățișăm durerea pierderii.

  Durerea pierderii trebuie îmbrățișată, pentru a se putea vindeca sufletul. Oamenii tind să plângă la înmormântarea organizată de pompe funebre Topoloveni, deoarece înmormântările ne obligă să ne concentrăm asupra morții și a sentimentelor noastre, adesea dureroase, despre acea moarte. Pentru a ne vindeca în durere, trebuie să ne schimbăm relația cu persoana care a murit.
  Înmormântarea ne încurajează să începem această schimbare, deoarece ne oferă un timp și un loc natural pentru a ne gândi la momentele pe care le-am trăit împreună, bune și rele. Când cineva iubit moare, ne întrebăm în mod firesc sensul vieții și al morții. De ce a murit această persoană? De ce acum? De ce în acest fel? De ce trebuie să doară atât de mult? Ce se întâmplă după moarte? Pentru a ne vindeca în durere, trebuie să explorăm aceste tipuri de întrebări dacă vrem să ne împăcăm cu durerea noastră.

servicii funerare Topoloveni
pompe funebre Topoloveni
Servicii
 • SERVICII FUNERARE
 • TRANSPORT FUNERAR
 • REPATRIERE DECEDATI
 • MASINI FUNERARE
 • SICRIE
 • CRUCI
 • COROANE
 • MEDIC CONSTATARE DECES
 • AUTOPSIER
 • ACTE PENTRU INHUMARE
 • RESTAURANT PARASTASE
 • CAPELA
 • SERVICII DE CATERING
 • PACHETE PARASTAS
 • CAMERA FRIGORIFICA
 • SALA PREGATIRE DECEDAT
 • CAPACE FRIGORIFICE
 • MONUMENTE FUNERARE
 • ARTICOLE FUNERARE
 • IMBALSAMARE DECEDAT
 • TANATOPRAXIE DECEDAT
 • TOALETARE DECEDAT
 • MANIPULARE SICRIU
 • ASISTENTA FUNERARA 24/24
 • DOCUMENTE DE REPATRIERE
 • TRANSPORT FUNERAR INTERNATIONAL AUTO
 • TRANSPORT FUNERAR INTERNATIONAL AERIAN
 • TRANSFER AUTO FUNERAR LA AEROPORT
 • SICRIU DE REPATRIERE DIN ZINC CONFORM STANDARDE E.U.
 • CONSILIERE FUNERARA
1
Pachet Complet Lux

Pachet Complet Lux

Pachetul Complet contine tot ce este necesar unei inmormantari decente.


·       Sicriu complet echipat:

·       Lenjerie,patura, perna,manere,crucifix

·       Cruce mare de lemn

·       Cruce de piept

·       Privighetoare

·       Orar pentru cap

·       Orar piept

·       Doliu usa

·       Doliu piept + bolduri

·       Candela

·       Coroana flori artificiale

·       3 platouri de coliva

·       3 capete+6 prescuri

·       44 batiste legate cu lumanare si moneda (Pomneti)

·       44 covrigi

·       36 colaci/pachete(12 produse)

·       3 prosoape mari preot

·       1 prosop cantaret

·       15 prosoape normale

·       Vin / vin + ulei

·       Servicii de toaletizare ( spalat, imbracat , imbalsamat, barbierit , asezat in sicriu, etc.)

·       Capac frigorific 48h

·       Transport la capela pe raza municipiului Pitesti

·       Transport înmormântare pe raza municipiului Pitesti/Topoloveni.


 

Pomana 3 feluri de Mancare + cozonac, apa, cafea, suc, paine - 30-40 persoane

Pachetul se poate modifica in functie de necesitatile dvs.

Pret : 5350 RON

Servicii suplimentare :

De asemenea va putem oferi spre inchiriere Cort + mese + banci+vesela.

 

2
Pachet Mediu

Pachet Mediu

Acest Pachet Mediu contine strictul necesar unei inmormantari decente.


Sicriu complet echipat:

Lenjerie,patura, perna,manere,crucifix

Cruce mare de lemn

Cruce de piept

Privighetoare

Orar pentru cap

Orar piept

Doliu usa

Doliu piept +bolduri

Candela

Coroana flori artificiale

3 platouri de coliva

3 capete

6 prescuri

44 batiste legate cu lumanare si moneda (Pomneti)

44 covrigi

36 colaci/pachete(12 produse)

3 prosoape mari preot

1 prosop cantaret

20 prosoape normale

Vin / vin +ulei

Servicii toaletizare( spalat, imbracat, imbalsamat, asezat in sicriu)

Capac frigorific 48h

Transport la capela pe raza municipiului Pitesti

Transport înmormântare pe raza municipiului Pitesti


Pachetul se poate modifica in functie de necesitatile dvs.

Pret : 3850 RON

Servicii suplimentare :

Putem organiza pomana de inmormantare.

·       Pachete cu mancare calda:


·       4sarmale/varza calita/supa, mamaliga,ardei iute,smantana,(chifla,tacam)

 

·       friptura(porc.pui)garnitura orez/cartof,salata/muraturi+desert+suc+pahar coliva

 

v  Pretul incepe de la 25lei/pachet

 

De asemenea va putem oferi spre inchiriere Cort + mese + banci+vesela

3
Pachet Standard


 

Pachet Standard

Acest Pachet Standard contine strictul necesar unei inmormantari decente.


·       Sicriu complet echipat:

·       Lenjerie,patura, perna,manere,crucifix

·       Cruce mare de lemn

·       Cruce de piept

·       Privighetoare

·       Orar pentru cap

·       Orar piept

·       Doliu usa

·       Doliu piept + bolduri

·       Candela

·       Aranjament flori artificiale

·       3 platouri de coliva

·       3 capete

·       6 prescuri

·       44 batiste legate cu lumanare si moneda (Pomneti)

·       44 covrigi

·       24 colaci/pachete(12 produse)

·       3 prosoape mari preot

·       1 prosop cantaret

·       15 prosoape normale

·       Vin / vin +ulei

·       Transport la capela pe raza municipiului Pitesti

·       Transport inmormantare pe raza municipiului Pitesti


Servicii de toaletizare cu personal autorizat ( spalat, îmbracat, imbalsamat, barbierit, machiat, etc).

Pret : 2850 RON

Servicii suplimentare :

Putem organiza pomana de inmormantare.

·       Pachete cu mancare calda:


·       4sarmale/varza calita/supa, mamaliga,ardei iute,smantana,(chifla,tacam)

 

·       friptura(porc.pui)garnitura orez/cartof,salata/muraturi+desert+suc+pahar coliva

 

v  Pretul incepe de la 25lei/pachet

De asemenea va putem oferi spre inchiriere capace frigorifice moderne pe perioada priveghiului.

Cort + mese + banci

4
PACHETUL NATIONAL 07

                                                                                       Pachetul National 07funerare contine urmatoarele:

SICRIU din men model Italia (6colturi) - gama de mijloc, complet echipat cu panza capac, panza lada, perna, voal, orarul mare si orarul mic, manere, crucifix si cuisoare tip ornament pentru inchidere capac

CRUCE din lemn scrisa cu datele persoanei decedate (nume, prenume, data nastere si data deces)

TRANSPORT FUNERAR la preluarea persoanei decedate in limita a 15 km

MANIPULAREA persoanei decedate si a sicriului, cu ocazia efectuarii transportului funerar

ASISTENTA FUNERARA

PRETUL TOTAL AL ACESTOR PRODUSE SI SERVICII ESTE DE NUMAI1 9 0 0 lei

Acesta oferta este valabila in toate retelele 07funerare din Romania!