Arges | Topoloveni
LARUMA ETERNITY INVEST
  • Ne gasiti si in:
  • Arges | Leordeni, Calinesti, Stefanesti, Priboieni, Beleti Negresti, Dobresti, Botesti, Furesti, Cateasca, Ratesti, Teiu, Ciresu, Bogati, Argeselu, Budeasa Mica, Budeasa Mare, Indeasa, Rogojina, Galasesti, Micesti, Purcareni, Pascani, Clucereasa, Taranesti, Liceeni, Mihaiesti, Radesti, Stalpeni, Titesti, Hartiesti, Livezeni
PROGRAM: NON-STOP
TELEFON: 0735778790
ADRESA: Oraş Topoloveni, Calea Bucuresti nr.24
ALTE LOCATII:
Com. Maracineni, strada Campulung nr. 78, jud Arges
Servicii Funerare si Pompe Funebre in Topoloveni. Suntem primul Call-Center funerar din Romania, la care puteti suna indiferent de locatia dumneavoastra!

Suntem disponibili 24/24 si va putem informa detaliat in legatura cu toti pasii pe care trebuie sa ii urmati in cazul unei inmormantari. Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a va explica exact cum trebuie procedat, incepand cu alegerea produselor funerare, pana la ultimul pas ce il presupune pomana si parastasul.

Avem o gama vasta de produse funerare din care puteti alege, de la prosoape, batiste, doliu de pus in piept si la usa, coroane pana la cruci, sicrie si monumente funerare.

Impreuna putem discuta despre fiecare produs in parte in functie de ce cruce doriti sa alegeti sau ce fel de sicriu, coroane, sau prosoape, etc.

Trebuie doar sa ne spuneti ceea ce doriti si impreuna vom alege produsele care sa fie pe placul dumneavoastra si care sa se incadreze in bugetul de care dispuneti.

Avem preturi accesibile pentru orice buzunar si dispunem de diverse pachete pentru care puteti opta.

Personalul firmei noastre de pompe funebre este disponibil 24/24 h pentru a va indruma in astfel de situatii.

In ciuda faptului ca oferim toate serviciile in domeniul funerar, suntem si o firma care are preturi rezonabile.

Pentru o oferta de pret nu ezitati sa ne contactati!

Programul nostru este non-stop astfel la orice ora din zi sau noapte oferim servicii funerere complete.

Cu un portofoliu semnificativ de clienti venim in sprijinul familiilor indoliate cu consultanta post mortem gratuita, consultanta in domeniul funerar cat si dupa ceremonia funerara organizarea de pomeni si parastase dupa inmormantare.


Dl. Mihai Ungureanu este reprezentant al Serviciului Funerar Roman in orasul Topoloveni si membru al echipei 07funerare.

Primul Call-Center Funerare din Romania

Numar unic pentru Servicii Funerare

 07FUNERARE  apelabil din orice retea sau numarul scurt: 021/9766 non-stop.

" Din respect pentru cei dragi "

Persoana de contact:  AGENTIA TOPOLOVENI - Dl. Ungureanu Mihai