Echipa 07FUNERARE a lansat pe piata un nou serviciu de parastas

Primul parastas din Romania in stil Bufet Suedez

Echipa 07FUNERARE surprinde din nou aducând un nou concept privind parastasele - pomenile referitor la ce privesc obiceiurile românilor.

Asa cum ne-am obisnuit până acum au existat variantele de parastas de dulce/post/peste, acum adăugăm și varianta de parastas bufet suedez care oferă celor invitați la acest eveniment posibilitatea de a savura exact produsele dorite si nu impuse, deoarece gusturile nu se discută,fiecare om are preferințele lui.

Ceea ce noi numim azi bufet suedez este traducerea pe care englezii si americanii au preferat-o complicatului Smörgasbord din limba suedeza pentru a denumi nu un produs tipic suedez pe care sa-l fi imprumutat, ci un mod de prezentare a mancarii. Mai exact, produsele gastronomice – aperitive (calde si reci), mancaruri si deserturi, in portii mini – sunt expuse, iar comesenii sunt invitati sa se serveasca singuri – din ce doresc si cat doresc, fara ca pentru asta sa fie nevoie de chelneri.

Chiar daca acest tip de servire a mesei este unul mai relaxat, nu inseamna ca nu exista o conduita pe care trebuie s-o respecte invitatii (dar si personalul care pregateste si improspateaza bufetul pe parcursul mesei)

Câteva reguli de bază prezentare de ECHIPA 07 FUNERARE pentru realizarea unui bufet suedez pentru pomana:

- Amplasarea: poziționarea corectă a bufetului este cea centrală, in acest fel fiecare oaspete indiferent de zona, va parcurge aceeași distanță de la masa la bufet.

- Dimensionarea: întotdeauna un bufet suedez va fi realizat tinand cont de numărul de oaspeți.

- Fluxul de parcurgere: este necesară crearea unui flux de parcurgere a unui bufet pentru a evita imbulzeala haotică a oaspeților. Acest lucru se face foarte simplu prin așezarea farfuriilor la unul din capetele bufetului.

Pentru mai multe sfaturi utile apelați la Echipa 07FUNERARE.

Primul Call-Center Funerare din Romania

Număr unic pentru servicii funerare

Lasa un comentariu
Nu exista opinii la acest produs