Orasul Bucuresti ii ureaza La multi ani fondatorului 07FUNERARE

De 10 ani in spatele inmormantarilor decente din Romania sta un Om care isi tine fagaduiala, orice s-ar intampla, care isi sacrifica odihna si linistea ca totul sa fie pregatit si familiile indurerate, sa nu mai planga ata de mult!Cata munca a strans Alexandru Ruş in acesti ani si mai ales cate cuvinte de recunostinta din partea celor care erau atat de bulversati, incat nu mai puteau sa se ocupe si de detaliile de organizare ale inmormantarii!

El este omul care se implica total in tot ceea ce face si toti cei care il cunosc spun ca simte impreuna cu cei pe care ii imbarbateaza si ii ajuta.

Fire vizionara, a reusit sa organizeze primul dispecerat national de servicii funerare  non stop, 07funerare.rolocul in care cei care au pierdut o persoana draga si importanta din viata lor gasesc alinare.De fapt ce inseamna acest lucru?

Pe platforma servicii funerare Romania, omul suparat are acces facil la servicii de pompe funebre elitiste din tara. El intra aici sigur ca ii raspunde cineva la telefon, il asculta si il sfatuieste, mai mult de-atat ii preia o parte din sarcini sau intreaga organizare a ceremoniei, sa poata supravietui cu acesta imensa durere.

Alexandru Ruş este omul care anesteziaza prin tot ceea ce a pus la punct durerile din sufletele celor indoliati.

Toate firmele de pompe funebre din reteaua nationala construita cu mare truda au fost atent selectionate, criteriile de acceptare fiind:

-respectul si intelegerea fata de perioada critica a doliului. Experienta pierderii cuiva drag este una dintre cele mai dramatice din existenta unui om, iar furnizorii de servicii funerare prezenti pe platforma 07Funerare.ro o indulcesc si o umanizeaza prin dialog, prin serviciile pe care le ofera, prin prezenta lor discreta, dar implicata de profesionisti. Ei stiu sa abordeze un om nervos caruia i se pare ca i s-a prabusit universul in cap, un om dezorientat de tot ceea ce i se intampla.

-onestitate si omenie. Preturile comunicate la inceput nu se schimba in timpul derularii evenimentului. Alexandru Ruş a ajutat multe case de copii contribuind financiar la buna lor functionare si camine de batrani iar, cand acesti batrani nu aveau pe nimeni a organizat inmormantarea lor fara bani. Fiind atat de modest nu ii place sa se vorbeasca despre asta, dar lumea trebuie sa stie ca pe platforma pusa la punct de el se percep preturi corecte pentru organizarea unor inmormantari despre care se va vorbi mult timp la superlativ.

-bun gust, lucruri de calitate utilizate pentru defunct, profesionisti dedicati pentru pregatirea trupului neinsufletit si imbalsamarea garantata.

Sicriele puse la dispozitie de firme sunt de calitate premium si usor manipulabile, echipamentele pentru ele din cele mai fine materiale.

-inmormantari ca in filme si ca afara si la noi in tara. Avem parinti sau bunici care nu au stat o clipa ca noi sa avem de toate, iar acesti bravi oameni merita o inmormantare pe cinste.

-punctualitate si calitate. Toate vor fi facute la timp, inclusiv actele necesare, rezervarea capelei si a bisericii, pregatirea locului de veci. Sunt firme de pompe funebre capabile sa se ocupe de tot, inclusiv de pregatirea cosurilor pentru biserica si a parastaselor.

Omul sfinteste locul si Alexandru Ruş gireaza pentru creatia sa menita sa ajute romanii in cele mai grele momente din viata.

Bucurestiul ii ureaza un calduros “La multi ani!” fondatorului 07funerare, Serviciul Funerar Roman, care implineste azi frumoasa varsta de 38 ani.

Lasa un comentariu
Nicolas Ruș 27.11.2020
Într-adevăr, aceasta firma de pompe funebre oferă profesionalism din partea angajaților si a serviciilor funerare pe care le oferă. Recomand aceasta firma!