Va oferim cea mai buna firma de servicii funerare

Primul Call-Center funerar din Romania , la care puteti suna indifferent de locul unde a avut loc decesul, este in acest moment la dispozitia dumneavoastra, numarul unic de apel fiind: 07funerare sau numarul scurt 021/9766

Cineva este pregatit sa va raspunda la orice ora din zi si din noapte si se lucreaza si in zilele de sarbatoare.

Servicii funerare la cele mai inalte standarde pentru cei care pleaca definitiv de pe acest pamant le puteti obtine rapid si la cele mai oneste preturi prin intermediul acestui Call-Center unic pentru asistenta funerara din Romania

Din respect pentru cei dragi, am creat numarul unic pentru servicii funerare  in Romania 07FUNERARE  (pentru fiecare litera se apasa tasta corespunzatoare o singura data ) numar apelabil din orice retea, la orice ora, astfel  familiile aflate in situatia dificila a producerii unui deces nu mai sunt nevoite sa caute si sa retina multe numere de telefon, acesta fiind un numar sugestiv, la indemana oricui si  foarte simplu de retinut.

Totodata in cadrul Dispeceratului 07FUNERARE, va punem la dispozitia dumneavoastra si numarul scurt: 021 9766 numar apelabil din orice retea.


De ce era nevoie de aceasta platforma care sa medieze cele mai bune servicii funerare, din fiecare zona a tarii ? 

Fiindca moartea unei persoane dragi ii ia pe nepregatite pe membrii familiei, iar acestia sunt devastati de pierdere.

Bulversati, ei nu mai au timp sa caute numere de telefon si sa aleaga servicii funerare de calitate premium. Ceremonia funerara a decedatul nu poate astepta, iar trupul neinsufletit al acestuia trebuie pregatit atent, sicriul sa fie de calitate, masina funerara curata si documentele care permit inmormantarea intocmite la timp. 

Echipa 07FUNERARE este un proiect unic in Europa, aducand laolalta cele mai bune firme funerare, care sa raspunda nevoilor dumneavoastra in timp util.

Toti partenerii nostri sunt foarte atent verificati, selectionati si respecta standardele privind calitatea, corectitudinea serviciilor funerare prestate, punctualitatea, eleganta, seriozitatea si mai ales corectitudinea ofertelor de pret sunt punctele noastre forte.

Nevoia infiintarii acestui dispecerat cu numar unic apelabil, s-a nascut din dorinta de a veni in sprijinul cetatenilor care, atunci cand se confrunta cu un deces, nu cunosc ceea ce trebuie sa faca si sunt adesea influentati negativ sau inselati.

Noi suntem cei care ridicam standardele in domeniul funerar! Vom demonstra oamenilor ca lumea funerara nu este formata doar din persoane fara caracter si scrupule, ci suntem multi cei cu respect fata de fiinta umana, fata de valorile sociale importante si da, noi putem fi schimbarea de care este atata nevoie, fara a avea intentii ascunse!


Aceasta platforma unica aduce urmatoarele beneficii pentru client:

Prin selectarea orasului aveti posibilitatea de a vizualiza pagina partenerului 07FUNERARE din orasul Dumneavoastra unde se vor regasi urmatoarele date ale acestuia:

Denumire si locatie

Contact de telefon direct si adresa de email 

Descriere si program de lucru

Servicii funerare oferite 

Localizare google

Butoane de apel si Whatsapp care pot fi accesate direct

Foto ale partenerului prestator de servicii funerare.


Toate datele de mai sus, ale prestatorului zonal de servicii funerare sunt verificate in amanunt si se ofera garantia veridicitatii acestora!

Totodata clientul are posibilitatea de a oferi parerea sa despre functionarea acestui serviciu unic national sau despre reprezentatul 07funerare cu care a interactionat

Se pot oferi sugestii si recomandari sau se pot face sesizari.

Toate aceste date vor fi colectate, stocate si atent analizate pentru imbunatati intregul sistem al 07funerare si pentru a supraveghea mentinerea standardelor inalte si a unei bune conduite a tuturor reprezentantilor din ECHIPA 07FUNERARE