Servicii Funerare

Vom fi doua familii in loc de una: prima libera sa planga, sa isi aminteasca si sa constientizeze pierderea, a doua alergand zi si noapte ca totul sa fie facut la timp, fiinca perosana decedata are nevoie de urmatoarele servicii funerare:

MEDIC CONSTATARE DECES

Certificatul constatator al decesului se elibereaza in 24 de ore din momentul constatarii decesului. Daca decesul a avut loc din cauze violente, constatarea decesului se va face de catre o echipa operativa de la Institutul Medico-Legal, in urma autopsiei.

IMBALSAMARE / TANATOPRAXIE

Este foarte importanta deoarece este recomandata prin lege. Acest serviciu este obligatoriu in cazul depunerilor la capela sau pentru eliberarea autorizatiei de la SANEPID. Acesta operatiune este efectuata de Autopsier dupa eliberarea Certificatului constatator.

TOALETARE

Reprezinta pregatirea trupului pentru inmormantare sau incinerare (spalat/imbracat/barbierit/fardat) si se face de catre persoane specializate sau de Autopsier.

DECLARARE DECES / ACTE

Dosarul necesar de Inhumare. Eliberarea certificatului de deces si adeverinta de inhumare se elibereaza in baza cerificatului constatator de catre Starea civila unde a avut loc decesul.

SICRIE / CRUCI / MONUMETE FUNERARE

O gama larga de sicrie diverse modele. Sicrie sociale, sicrie medii, sicrie de lux, sicrie pentru copii si sicrie pentru oseminte) sau dupa pretul sicriului, totodata o gama foarte larga de monumete funerare.

TRASNPORT FUNERAR SI MANIPULARE

Transportul funerar elegant, facut cu masini special funerare si soferi profesionisti.  Avem la dispozitie masini funerare care pot sa acopere toate necesitatile dumneavoastra. Manipularea persoanei decedate se va efectua cu maxim profesionalism si respectful cuvenit.

PARASTASUL

Va punem la dispozitie serviciile de Parastas, sunt mesele care se fac pentru pomenirea persoanelor decedate in ziua inmormantarii, la trei zile, la noua zile, la patruzeci de zile si la un an. Aceste pomeni sunt compuse din mese la restaurant, coliva, pachete cu alimente.

PRODUSE FUNERARE

Produse necesare pentru inmormantare in fuctie de zona si obiceiuri: Prosoape, batiste, doliu, pachete de impartit, colaci, lumanari,etc