Bucuresti | Bucuresti sector 3
SERVICII FUNERARE SECTOR 3
PROGRAM: NON-STOP
TELEFON: +40738637273
ADRESA: Bucuresti sector 3
Gaseste toate firmele de Servicii Funerare Sector 3 si Pompe Funebre Sector 3 ⭕ Suna, indiferent de locatia ta, la Primul Call-Center funerar din Romania⭐

Principiile care ne indruma in toate activitatile sunt:

-seriozitate si empatie

-personal calificat si bine instruit 

-respectul manifestat fata de familie cat si fata de persoana decedata

-respectul cuvenit valorilor sociale intrucat suntem in slujba dumnevoastra 

Vom personaliza ofertele pentru dumnevoastra astfel incat totul sa se desfasoare conform cerintelor.

Noi va putem consilia in mod corect si complet privind desfasurarea unei slujbe de inmormantare , iar ultima decizie va apartine. Doar noi putem efectua aceste activitati cu perfectiune si dedicare, pentru dumnevoastra sa aveti linistea sufleteasca necesara acestor momente dificile.

Servicii funerare complete

Toate firmele de Funerare Sector 3 si Pompe Funebre Sector 3

  Servicii funerare Sector 3 este alături de fiecare client care sună, chiar și în miez de noapte, deoarece știe cât de greu este pentru familie în astfel de momente. Una dintre cele mai grele experiențe din viața cuiva este pierderea unei persoane dragi. Familiile pot experimenta sentimente multiple. De la devastare la confuzie, vinovăție și regret după ce trece o persoană dragă decedează. Calea spre vindecare poate fi dificil de parcurs.
De aceea, servicii funerare Sector 3 dorește să lăsați orice urmă de îndoială la o parte și să aveți încredere deplină. Anii de experiență al personalului de la 07Funerare și recomandările clienților ne recomandă. Experiența funerară s-a dezvoltat încet în timp pentru a satisface nevoile directe ale celor îndurerați. Emoțiile care vin cu o pierdere este esențială, sentimentul de neriguranță sunt esențiale pentru procesul de durere. O ceremonie sau un memorial poate ajuta la începerea procesului de vindecare.

  A avea prieteni și familie aproape poate ajuta inima să se vindece într-un moment dificil. A fi în preajma celor dragi este o modalitate excelentă de a te simți susținut și de a primi confort. Familiile sub îndrumarea personalului de la servicii funerare Sector 3 vor planifica o masă după slujbă, o trezire, o vizită sau o ceremonie memorială specială. Parastasul se va organiza la un restaurant care se află mai aproape de cimitirul unde s-a organizat înmormântarea sau acolo unde dorește familia.
Dacă nu se dorește organizarea unui parastas într-un restaurant, atunci pompe funebre Sector 3 se ocupă să dea celor prezenți la înmormântare pachete cu alimente neperisabile și, bineînțeles colivă. Slujba de la cimitir organizată de pompe funebre Sector 3 oferă oamenilor posibilitatea de a-și aduce omagiul decedatului și familiei. Adesea oamenii spun o scurtă rugăciune lângă sicriu, apoi continuă să-și spună condoleanțele fiecărui membru al familiei.

Servicii funerare Sector 3 ne ajută să acceptăm realitatea unei morți

  Servicii funerare Sector 3 știe că moartea creează o gaură în viața noastră și în lumea noastră. Este ca un cutremur care zguduie lumea pe care am cunoscut-o cândva. Înmormântarea de la servicii funerare Sector 3 este un moment în care putem reafirma sensul, dragostea, comunitatea, bunătatea și chiar umorul.
Ele ne permit să ne unim și să afirmăm că viața este schimbată, dar continuă să continue. Funerarii Sector 3 sunt o practică de povestire care menține vie identitatea familiei noastre chiar și atunci când unul dintre membrii noștri a murit. Înmormântările organizate de funerarii Sector 3 ne întristează prea mult. Când cineva drag moare, trebuie să fim triști. Funerarii Sector 3 ne oferă un loc sigur în care să ne îmbrățișăm durerea.

  A lua câteva ore din săptămână pentru a-ți demonstra dragostea față de persoana care a murit și sprijinul pentru supraviețuitori nu este un inconvenient, ci un privilegiu.
Servicii funerare Sector 3 oferă o înmormântare tradițională, dar și o serie de opțiuni, pachete de servicii complete care include taxe pentru pompe funebre Sector 3 și personalul care va fi non stop la dispoziția familiei, transportul corpului, îmbălsămare, sicriul pentru înmormântare, facilități pentru depunerea la capelă, aranjamente pentru slujba de la biserică și cea de la capelă, servicii la cimitir cu pregătirea celor necesare, pregătirea mormântului, umplere înapoi și amenajarea finală, și serviciile pentru parastas.
Pregătirile financiare ar putea include și costul unui lot de cimitir sau al unei cripte, dacă persoana nu a avut deja unul, îngrijirea mormântului. Servicii funerare Sector 3 știe tot cursul normal al evenimentelor care au loc la o înmormântare, doar trebuie să ascultați ceea ce trebuie să faceți dvs. Rămâneți alături de cei îndurerați, pentru a putea trece mai ușor pentru durere.

Pompe funebre Sector 3 ține cont de tradițiile funerare creștine

  Pompe funebre Sector 3 știe că scopul principal al unei slujbe de înmormântare creștine este să se roage pentru sufletul decedatului și să ofere sprijin familiei îndurerate. Slujba de înmormântare începe cu oaspeții care intră în biserică sau în capelă și își iau loc. Este recomandat ca oaspeții să sosească cu aproximativ 15-20 de minute înainte de începerea slujbei organizate de pompe funebre Sector 3.
Apoi se desfășoară o mică procesiune pe culoarul principal al bisericii de către familia îndoliată. Sicriul va fi, în general, așezat în fața altarului, iar familia va sta chiar în față sau de o parte și alta a scriului. Odată ce toată lumea s-a adunat la slujba organizată de pompe funebre Sector 3, preotul va începe slujba. În deschidere va rosti fie o rugăciune, fie o declarație de sprijin pentru familie, sau o combinație a ambelor, în funcție de dorința familiei.

  Slujba de înmormântare de la pompe funebre Sector 3 se încheie adesea cu predarea elogiului. Elogiul acoperă de obicei viața decedatului, valorile acestuia, personalitatea, realizările și mulțumirile celor prezenți. Aceste ritualurile de final sunt experiențe simbolice care ne ajută, împreună cu familiile și prietenii noștri, să ne exprimăm gândurile și sentimentele cele mai profunde despre cele mai importante evenimente din viață.
De exemplu, petrecerile aniversare onorează trecerea unui alt an în viață. Nuntile afirmă public dragostea privată împărtășită de două persoane. Ritualurile funerare de la funerarii Sector 3 sunt mijloace publice și tradiționale, simbolice de exprimare a convingerilor, gândurilor și sentimentelor noastre despre moartea unei persoane dragi.
În timp ce persoanele aflate în doliu s-ar putea să nu găsească exact închiderea într-un ultim rămas bun, a-l odihni pe cel drag este un gest simbolic important. Un ultim omagiu ajută la asigurarea unei tranziții naturale în viață după înmormântare.

servicii funerare Sector 3
pompe funebre Sector 3
funerarii Sector 3
Servicii
 • SERVICII FUNERARE
 • TRANSPORT FUNERAR
 • REPATRIERE DECEDATI
 • MASINI FUNERARE
 • SICRIE
 • URNE
 • CRUCI
 • COROANE
 • FLORARIE
 • MEDIC CONSTATARE DECES
 • AUTOPSIER
 • PREOT
 • ACTE PENTRU INHUMARE
 • RESTAURANT PARASTASE
 • CAPELA
 • SERVICII DE CATERING
 • PACHETE PARASTAS
 • CAMERA FRIGORIFICA
 • SALA PREGATIRE DECEDAT
 • CAPACE FRIGORIFICE
 • MONUMENTE FUNERARE
 • CONSTRUCTII FUNERARE
 • ARTICOLE FUNERARE
 • IMBALSAMARE DECEDAT
 • TANATOPRAXIE DECEDAT
 • TOALETARE DECEDAT
 • MANIPULARE SICRIU
 • LOCURI DE VECI
 • ASISTENTA FUNERARA 24/24
1
PACHET NATIONAL 07

Pachetul National 07funerare contine urmatoarele:

SICRIU din men model Italia (6colturi) - gama de mijloc, complet echipat cu panza capac, panza lada, perna, voal, orarul mare si orarul mic, manere, crucifix si cuisoare tip ornament pentru inchidere capac

CRUCE din lemn scrisa cu datele persoanei decedate (nume, prenume, data nastere si data deces)

TRANSPORT FUNERAR la preluarea persoanei decedate in limita a 15 km

MANIPULAREA persoanei decedate si a sicriului, cu ocazia efectuarii transportului funerar

ASISTENTA FUNERARA

PRETUL TOTAL AL ACESTOR PRODUSE SI SERVICII ESTE DE NUMAI1 9 0 0 lei

Acesta oferta este valabila in toate retelele 07funerare din Romania!

2
PACHET PERSONALIZAT

Pachetele funerare se pot personaliza in functie de nevoia dumneavoastra